„Nu era nimeni înăuntru! La ora 10.00 abia a venit secretara”

Filiala Buzău a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) a încheiat, ieri, în fața sediului PNL Buzău seria protestelor de la Buzău.

Dacă la PSD și Prefectură, sindicaliștii au fost băgați în seamă (un reprezentant a fost chemat înăuntru la discuții și a lăsat lista revendicărilor) la PNL Buzău au fost întâmpinați de o ușă încuiată.

„Nu era absolut nimeni pe acolo, ușa încuiată. Abia pe la ora 10.00 a venit secretara. Eu știam că parlamentarii au program cu publicul vineri dimineața, dar e posibil să mă înșel”, a spus Liviu Bănică, șeful SCMD de la Buzău și fost consilier local PNL.

Sindicaliștii, nemulțumiți de tratație, au fost totuși destul de gălăgioși – întrucât au beneficiat de ajutorul unui megafon:

La PSD Buzău, protestatarii, ceva mai mulți, susținuți de Mircea Dogaru, liderul de sindicat venit de la București, au avut cu cine dialoga:

loading...

6 comentarii la „„Nu era nimeni înăuntru! La ora 10.00 abia a venit secretara”

 • Tot ei nemultumiti ca primesc pensii speciale de la 40 de ani desi n-au muncit o zi in viata, doar au dormit la popota jumatate de norma si jumatate din vechimea in munca normala.
  Cat timp au fost incadrati salariul le ramanea neatins de grijile traiului, ca traiul e asigurat tot gratis: casa, masa, haina, etc.

  Răspunde
 • Bai ,tu ala care le stii pe toate ,anonimul lui peste,vezi ca se fac angajari in institutiile alea pe care le critici!Du-te tu sa vezi cum se sta degeaba si cate drepturi au ,habarnistule!

  Răspunde
 • Anonim, pun pariu că, în cazul unei mobilizări, te vei ascunde numai să scapi. Așa că, ciocul mic, „viteazule”!
  Cei care protestează nu sunt generali, ci sunt cei care au dus greul în armată, de cele mai multe ori pe burta goală, departe de familie. Nu cer nimic în plus, doar respectarea unor legi votate anterior tot de cei care ne conduc acum. Nu este vina lor că pensia este una de serviciu și nu pe baza contributivității. În toate țările civilizate militarii au acest regim de pensionare pentru că în activitate au multe drepturi și libertăți limitate.
  Faceți diferența între pensie de serviciu și pensie specială!

  Răspunde
 • Bai nea Vasile, armata in ziua de astazi cam taie frunza la caini, o adunatura care consuma bani degeaba. E si normal ca dl. Anonim sa nu vrea sa mearga la razboi deoarece sunt altii platiti pentru asta. A ajuns un soldat sa castige mai mult decat un tanar absolvent de facultate si un tanar pensionar din armata dublu fata de unul care a muncit 40 de ani. Va plangeti ca aveati drepturi limitate, veniti in privat si vedeti cam care sunt drepturile, clar nu veti avea chirie platita si nici gustarica dupa pranz……

  Răspunde
 • Ai vazut vre-o arma in viata ta ,bai habarnistule de 1???In afara de filme????Va treziti sa mancati aiurea!De aia e diviziunea muncii!Du-te si te angajeaza ,ca locuri sunt destule,ipocritule!

  Răspunde
 • Bai nea John, stai linistit ca lucrez si nu la stat si pe un salariu destul de bun. Este deranjant cand vad indivizi ca tine care au si tot cer.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.