Sumă uriașă pe care Tescaru o poate cere drept depăgubire după demitere


Situație deranjantă pentru omul de rând și care vădește nesimțirea celor care au condus Compania de Apă Buzău.

„Da, domnul Tescaru avea trecută în contract o clauză prin care – în caz de demitere injustă – să primească o despăgubire de 10% din cifra de afaceri”, a răspuns Simona Săvulescu, înlocuitoarea lui Tescaru, la întrebarea reporterului buzoienii.ro.

Conform datelor găsite la o simplă căutare pe google găsim că cifra de afaceri a firmei de apă este în jur de 63 de milioane de lei. A zecea parte însemnă 6,3 milioane de lei. Adică în jur de 1,3 milioane de euro.

Vinovați sunt atât Tescaru – pentru că l-a dus mintea să ceară atâția bani, dar mai ales cei din vechiul Consiliu de Administrație care au putut aproba ca așa ceva să fie trecut în contractul lui Tescaru.

O sumă uriașă, de parcă Tescaru ar fi descoperit apa în lume sau ar fi venit de-acasă cu societatea care livrează apă buzoienilor (la cel mai mare preț din țară și uneori murdară). Asta în condițiile în care un om de rând primește cel mult șomaj, atunci când patronul decide concedierea sa.

După ce a fost demis joi după-amiază, Tescaru își poate duce nesimțirea până la capăt cerând în justiție plata milionului de euro. Și, probabil, îi va și primi ținând cont că majoritatea judecătorilor de la Buzău joacă în aceeași echipă cu Tescaru.

„E dreptul legal al domnului Tescaru să conteste decizia de destituire. Dar noi, cei din noul Consiliu de Administrație al Companiei de Apă, considerăm că un astfel de demers nu va izbândi în justiție. Decizia de destituire s-a luat după ce domnul Tescaru a refuzat în mod repetat să ne prezinte un plan de management”, Simona Săvulescu, membru în CA la Comp. de Apă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ce s-a schimbat de azi în relația tumultuoasă cu Toma CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Sumă uriașă pe care Tescaru o poate cere drept depăgubire după demitere

 • Cam cât durează, Aurașe tată acest caz la tine?
  Cât o să scrii despre el?
  Se vede clar că nu te-a mituit și de aceea acum îl denigrezi!
  Totuși, cineva scria că vrea să știe salariul blondei (fără experiență) care este pusă acum derectoare!
  Nu ai voie să ne spui?

 • Aurase dar daca tot vorbim de sume nesimțite, ia fa cercetari si publică ce despăgubiri are aprobate dnul Nicoară de la Urbis?
  Se vorbeste in targ de 250000 de euro.
  Cred ca buzoienii ar trebui sa stie topul salariilor si despagubirilor uriase de la societățile primariei buzău

 • Prost a fost Tescaru de nu a trecut in contract ca daca il concediaza devine primar automat…

  O idee buna pentru toate javrele din adminsitratie si regii de stat

 • Poate ca Primaria ar trebui sa ii ceara lui tescaru DESPAGUBIRILE CUVENITE pentru abuzul de putere prin care primaria a fost FURATA de sumele ce i se cuveneau ca actionar majoritar.Si ,de ce ar primi tescaru ‘despagubiri’ cand el a fost DESTITUIT pentru management defectuos?El este cel care trebuie sa achite despagubiri Companiei de Apa pentru ‘activitatea ‘ lui de ‘director’ ,’Director’ PENAL!

 • Domnule reporter e jale….aparent ati renuntat la cenzura si v-au incoltit odiosii cu comentariile lor…
  :)))
  Referitor la Tescaru….pai e normal nu ? Marile valori ale neamului (vezi Messi, Ronaldo sau Piturca) au, in mod firesc, clauze uriase de reziliere a contractului…
  :)))
  Imi permit sa-l citez pe maestrul Cristoiu care a declarat recent : “Mi-e dor de o dictatura militara” si pe raposatul Vadim care, in dementeala lui avea si momente de luciditate : “Decat o democratie bolnava mai bine o dictatura sanatoasa”.
  :)))

 • Se stia foarte bine de aceasta clauza .de ce nu a.ti ajuns la un consens .razbunarea se plateste .dar nu trebuie platita din banii buzoienilor .

 • Primii comentatori sunteti cretini!Atât!

 • Viespea buzoiana ca de obicei are numai prostii in cap cat despre presupusa despagubire ? un subiect inventat , nu v-a cere nimic .

 • Pertinentă zicerea lui VADIM !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.