SUMĂ URIAȘĂ! S-a plătit pentru închirierea unui loc de parcare

„Interesează-te. Doi vecini ai unui bloc din Cartierul Orizont s-au ambiționat și au licitat până 50 de milioane pentru un loc de parcare. Au mai fost cazuri din astea, dar de data asta s-au și plătit banii la primărie!”.

Informația i-a fost furnizată de o sursă reporterului buzoienii.ro săptămâna trecută.

Astăzi, ajungând întâmplător în zonă, reporterul a zis să vadă locul și să tragă câteva poze.

„Hei, de ce faceți poze la mașină ? S-a întâmplat ceva ?”, a fost interpelat reporterul de o tânără care îngrijea în preajmă de un băiețel.

Am înțeles că pe locul ăsta de parcare s-au plătit 50 de milioane.

-Da, așa e. Eu și soțul meu am plătit. Celelalte locuri au fost date, mai rămăsese ăsta. Ni l-am dorit noi, dar și altă familie. A fost licitație, poate și puțină ambiție. Asta a fost! Am plătit banii și l-am luat. Ne convine pentru că e aproape de intrarea în bloc și putem supraveghea mașina din casă.

Un alt caz de licitație pentru un loc de parcare care a ajuns în presă s-a înregistrat la începutul anului în cartierul Micro XIV. În ianuarie 2019 doi vecini au licitat până la 21 de milioane lei vechi – CLICK AICI pentru detalii.

În mod normal, dacă nu se ajunge la licitație, chiaria anuală pentru un loc de parcare rezidențial e de 90 de lei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „SUMĂ URIAȘĂ! S-a plătit pentru închirierea unui loc de parcare

 • Lume nebună! Decât așa, mai bine își luau mașina în casă și acolo o puteau supraveghea până la loc comanda! Pe unii ii dau banii afară din casă sai se urca pe ei morman, de nu mai știu ce sa facă cu ei. Prostia-i mare, nu altceva…

 • Cum ma sa faci asa ceva
  Nebuni aia care platesc
  Sanatatea e mai importanta ca toate, nu o mana de fiare
  Nu e prost cine cere,e /////////cine da
  Sanatate si o zi buna

 • Alta a fost combinatia la Orizont acolo.
  In realitate primeste mai multe locuri de parcare, pentru ca e facuta configuratia prost acolo si face posibil ca cine primeste locul ala sa primeasca in realitate mai multe locuri la pachet. De aici si lupta pentru acel loc, mai ales ca multi au cate 2 masini.
  Oricum de condamnat decizia primariei de a profita de prostia cetatenilor si pentru a le lua banii pe ceva ce ar trebui sa fie gratis, ca de aceea platesti deja taxe si impozite.
  S-a gasit solutia pentru parcari in Romania… ii suprataxam pe fraierii care cad in plasa si vor loc pazit de politie, ii amendam pe fraierii care nu cad in plasa sau raman fara loc si nu facem nimic ca primarie, nici un loc de parcare in plus, doar incasam multi bani degeaba si de la cei cu loc si de la cei fara loc.

 • Bataie de joc in acest cartier zis rezidential, teapa pe fata, totul in acest oras s a facut prin manevre politice, pacat, orasul avea potential dar e pierdut definitiv, daca nu ar fi unitatile militare cu mii de oameni la activ, orasul ar fi praf.

 • E un cartier frumos. Mori de invidie, atata tot…

 • @Cătălin habar nu ai ceea ce înseamnă un cartier rezidențial adevărat. Totul este construit într-o mlaștină, pe un teren unde apa se găsește la câțiva metri adâncime. Nici măcar pe vremea lui Ceaușescu nu s-a construit aici. Așa că, să fii sănătos cu teapa luată…

  P.S. Cel care a plătit 5.000 lei pentru locul de parcare beneficiază în fapt de vreo 3 locuri de parcare lângă zidul restaurantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.