„Sunt 30 de grade afară, am venit cu copiii, dar nu-i apă în bazin”. Iată explicația administrației ștrandului

Un buzoian a reclamat azi pe adresa redacției faptul că în ciuda vremii caniculare din aceste zile, ștrandul din parcul Tineretului nu funcționează.

„E foarte cald, am venit cu copiii, cu colacele. Dezamăgire însă, bazinele sunt goale. Interesați-vă, vă rog, asupra motivului. Măcar bazinul mic să fie deschis”, ne-a scris un buzoian pe adresa redacției.

Răspunsul l-a oferit Alexandru Dunel, administratorul ștrandului și parcurilor din Buzău.

„Da, s-a scos apa cam de o săptămână. În fiecare an sezonul s-a încheiat pe 1 septembrie, acum chiar din săptămâna care conținea ziua de 1 septembrie. Au închis și vecinii de alături de la Tess. Oricum, spre sfârșitul lui august nu mai venea lumea. N-a fost un an prea bun. În weekend mai veneau 60-70 de persoane, dar în timpul săptămânii nu era mai nimeni. Însă, pe salvamar și pe cei de la Crucea Roșie pentru primul ajutor, venea – nu venea nimeni, noi tot trebuia să-i plătim. Să redeschidem acum pentru că sunt iar zile frumoase nu-i o afacere pentru noi. Ca să umplem iar bazinul cu apă de la Compania de Apă și apoi, de a doua zi, să tratăm apa ne-ar costa două sute de milioane de lei vechi. iar încasările ar fi minime. Îmi cer scuze acelora care ar fi vrut să mai vină, dar asta e situația. Nu știu dacă mai e vreo piscină deschisă în oraș, au închis toți”.

Municipalitatea face demersuri pentru atragerea de fonduri europene în vederea construcției în vecinătatea actualului ștrand a unui bazin acoperit.

Citește și articolul: Trafic restricționat de la Buzău spre Ploiești. Matiz făcut praf de un tir

Inclusiv, CJ Buzău tatonează ideea amenajării pe terenul fostei maternități a unui bazin olimpic acoperit.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Sunt 30 de grade afară, am venit cu copiii, dar nu-i apă în bazin”. Iată explicația administrației ștrandului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.