„Sunt aici pe cel mai ÎNALT loc din orașul Buzău”

Primarul Toma s-a filmat în locul pe care-l consideră „cel mai înalt punct din orașul Buzău”.

E vorba de fosta groapă de gunoi a Buzăului, la ieșire din Parcul Tineretului înspre digul râului Buzău. În timp, deșeurile puse unele peste altele au format un mic munte.

„Am luat decizia ca aici să plantăm pădure. Vom avea aici aproape șapte hectare de pădure pe acest munte al Buzăului. În vale avem un proiect pe fonduri europene, deja aprobat, tot pe 7 hectare, o grădină comunitară, adică o prelungire a Parcului Tineretului cu alei, copaci și băncuțe”, a anunțat primarul.

În această zonă, dintre Parcul Tineretului și digul Buzăului vor mai apărea un lac de nouă hectare (alimentat din heleșteul din parc – prin intermediul Iazului Morilor), un canal de 1,2 km dar și o perdea forestieră împotriva prafului (vara) și a crivățului (iarna).

Zona care va deveni în anii următori un nou loc de relaxare pentru buzoieni

Citește și: De aici va înflori și înverzi Buzăul (CLICK AICI)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „„Sunt aici pe cel mai ÎNALT loc din orașul Buzău”

 • Pădure? Parcă trebuiau să construiască un bazin olimpic și un parc acvatic în zonă? A fost o minciună? Ca și acum?

  Răspunde
 • Ce faci cu vilele alea fara autorizație făcute langa parc, știi bine cine sunt proprietarii !!! Bătaie de joc.

  Răspunde
 • O centură pe patru benzi ? Dincolo de astea?

  Răspunde
 • Proiectul asta o să-l facă exact cum l-am făcut pe cel din parcul Marghiloman. Vedeți promisiunile de acum patru ani .Promite că nu-l doare gura și asta e o noblețe , a te ține de cuvânt e o prostie la PSD. Fraieri sunt cei care-l mai cred. In afara de asfaltare și proiecte mici nu poate altceva.

  Răspunde
 • Da…Vad ca lumea e cam nemulțumită pe aici,dar sa tragem linie si sa vedem ce au facut ceilalți primari dinaintea dansului?va spun eu NIMIC !!!!!! Doar pt interese proprii,daca nu intervenea cu trans busul acum era inchis demult si orasul colcaia de „maxi taxi” si multe altele

  Răspunde
 • Poate să îl aducă omul și pe Iisus, tot nu o să mulțumească pe toți.
  A tot făcut,proiecte mici sau mari, eu personal l-am văzut cu muncitorii în strada pe o ploaie torențială când au făcut calea Eroilor, pt mine că cetățean a fost suficient sa îmi dau seama că se vrea.Vilele nu s-au făcut în mandatul lui,ce ar trebui să scoată oamenii afara din case și să le dărâme,ce vreți să facă cu bazinul olimpic,a mai fost unul și nu se ducea nimeni de-aia la și închis, sunt niste costuri enorme să întreții asa ceva, și dacă face o să îl acuzați că fură.
  Mentalitate de oameni săraci veșnic nemulțumiți.
  Bravo domnule Primar!!!Jos pălăria,macar se face ceva, reveniti-va cu centura pe patru benzi că nu suntem în Lasas Vegas

  Răspunde
 • Orice spaţiu verde înfiinţat într-un oraş e întotdeauna binevenit !
  Cu cât mai mult, cu atât mai frumos şi mai sănătos pentru buzoieni !
  Primarul Toma trebuie să fie încurajat pentru punerea în practică cât mai curând a unui astfel de proiect, şi nu blamat, spre ruşinea celor care fac asta !
  Zona aleasă e mai mult decât ideală, vom avea acolo un mic Yellowstone al Buzăului, cu râul Buzău curgând chiar pe lângă acea pădure. Iar de sus, de pe acel ,,munte”, cu siguranţă priveliştea va fi una splendidă.
  Nu-mi doresc decât ca această viitoare suprafaţă împădurită să fie una CÂT MAI VASTĂ !
  Cele mai sincere felicitări şi susţineri pentru primarul Toma !

  Răspunde
 • Nu vã mai plângeţi asa..că în Cartierul Micro 14 ..dupã ce cã existã 3 Cimintire..vrea sã mai facã înca unul..

  Răspunde
 • Haideti sa facem lucruri mult mai urgente si eficiente: reabilitarea drumului de centura, ca ne laudam ca avem utilaje, facem mixturi asfaltice, sa facem drum de la Sala Sporturilor spre giratoriul din cartierul orizont sa deviem traficul de pe str mesteacanului, mult ravnitul parc acvatic de divertismen, care aduce venituri si locuri de munca…. padurea isi are rostul ei… dar astea sunt urgente, deoarece ne lovim zilnic de lipsa lor. Si terminati cu prostia de ” Venetie : pe canalul morilor, care nu e agreata de 80% din cetatenii care locuiesc in zona. Nu mai acolo nu cadeau copii sau animale si ne umplem de tantari..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.