„Sunt câteva sute de femei care ies în același timp de la serviciu”. Rugămintea lui Gică Toader

Sunt câteva sute de femei care ies de la serviciu de la Martelli și de la Alison Hayes.

Majoritatea se îndreaptă – în același timp – spre stația de autobuz de la Ductil.

În aceste condiții e firesc ca primul autobuz care ajunge în stație, deja ocupat pe jumătate cu călători urcați de la stațiile precedente, să se umple cu oameni. Situație problematică în vreme de coronavirus.

„Am o rugăminte la adresa acelor doamne. Sunt alocate nouă autobuze, unul după altul, la câteva minute distanță, care circulă pe acolo între 15.00 și 16.00. Rugămintea mea e de a nu se îndrepta toate către primul autobuz care ajunge în stație. Să aibă puțină răbdare și vor avea inclusiv loc pe scaune”, a spus Gică Toader, directorul Trans-Bus.

Reporterul buzoienii.ro a fost azi în stație pentru a verifica. În interval de 15 minute au trecut șase autobuze, din care unul cu burduf.

Bineînțeles că la primul autobuz s-au urcat cei mai mulți călători, iar la ultimul s-au mai suit doar câțiva.

La un moment dat erau în același timp în stație chiar trei autobuze. Și ar mai fi fost de venit încă trei conform lui Gică Toader (care vor fi circulat goale), dar reporterul n-a mai stat.

Și la ora 14.00 în stația de la BIG un prim autobuz 10 a fost plin cu călători, apoi a urmat unul încărcat la jumătate din capacitate, iar la final (14.30) unul în care mai erau doar doi călători (vezi foto mai jos). Pe lângă autobuzele 10 au mai circulat și niște „zone”.

Directorul Trans-Bus a anunțat că de mâine va pune dublură și pentru autobuzul 10 de la ora 14.00, astfel că problemele reclamate zilele trecute se vor rezolva.

Mai rămâne ca reporterul să verifice și ce se întâmplă dimineața, la ora șase, când muncitorii intră la schimbul unu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„Sunt câteva sute de femei care ies în același timp de la serviciu”. Rugămintea lui Gică Toader

  • O soluție ar fi cate un polițist comunitar la fiecare ușă de urcare an autobuz. ar permite doar strict cat e necesar. fara ambulzeala. parerea mea

  • Ar putea sa vină 2-3 autobuze în același timp la ora aceea.

  • Toate doamnele sunt doar de la firma martelli. programul de lucru al alisonului este pana la 16 si15 minute.

  • Alo problema nu sunt doamnele din statii. Mai lucreaza la primarie domnul general rezerva Foca ? Ce se întampla la comandamentul Armatei ? Divizia 2 Getica? Vad ca prin alte orase armata intinde corturi si face spitale de campanie… La noi nimic ? Daca asta era un razboi adevarat cu arme biologice eram morti cu totii. Primaria stie ca au venit toti rromii din afara si stau gramada pe la porti prin Simila si la țara mai ales la Calvini? Cand s or îmbolnavi, atunci sa vedeti probleme, ca nu o sa aveti unde sa i bagati ! Acum va intreb cine v a beneficia primul de aparatul de ventilatie , cei care au fost la ciordit si nu aduc plus valoare societatii sau cetateanul onest contribuabil?

  • NU ar fi mai bine ca pret de doua saptamani sa traga obloanele toate societatile comerciale mai putin Electrica Gazele RER si compania de apa, oare nu asa am opri masiv raspandierea virusului daca salariatii ar sta acasa, da na cand suntem patroni ne gandim doar la profit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.