Sunt gata! Anunț al Trans-Bus privitor la cele 15 noi autobuze


„Când intră noile autobuze pe traseu”, e întrebarea pusă cel mai des de cititori în ultimele săptămâni.

Site-ul buzoienii.ro a transmis către Trans-Bus întrebarea dvs., iar astăzi a primit răspuns:

„Da, suntem gata. Toate cele 15 autobuze au fost înmatriculate, după ce în prealabil au fost verificate minuțios. Sunt second-hand, dar sunt autobuze bune, au mers în Olanda pe cele mai bune străzi din lume și au fost minuțios îngrijite. Sunt silențioase, consumă mai puțin, sunt cu 4 tone mai ușoare decât BMC-urile. N-au șasiul din fier, ci din aluminiu, caroseria nu-i din tablă, ci din fibră, nu ruginește. Scaunele sunt impecabile, au aer condiționat vara și căldură iarnă. Călătorii vor simți imediat diferența în bine. De săptămâna viitoare, urmează să alegem ziua, vor intra pe trasee. Toate 15. O dată cu ele, va crește frecvența în stații și vom prelungi programul de funcționare până la ora 24.00”, a anunțat azi Gică Toader, directorul Trans-Bus.


„Am promis că voi îmbunătăți transportul în comun, iar această achiziție e un prim pas. În ciuda cârcotașilor de serviciu, autobuzele sunt bune, călătorii le vor aprecia. Am văzut că și Craiova, oraș mult mai mare și mai puternic decât Buzăul, cumpără autobuze tot second-hand. Vom lua și autobuze noi, dar pe fonduri europene. Deocamdată ne întindem cât ne e plapuma”, a anunțat primarul C-tin Toma.

După introducerea celor 15 autobuze pe traseu, conducerea Trans-Bus speră că o bună parte din călători vor opta pentru autobuze, mai spațioase și mai sigure, în detrimentul maxi taxi.

Iată ce a postat ieri, pe facebook o buzoiancă după o călătorie cu maxi -taxi 5M:

O fi fost si vina mea cand m-am urcat. Era jumate plin. Pâna la episcopie, șoferul tot mai lua oameni. Fără aer conditionat sau geamuri deschise. Ce se vede in poza nu e tot. Mai erau si in spatele meu. B 38 WAL. Nu se poate lua nici o măsură?

Pentru cele 15 noi autobuze, Trans-Bus a angajat 45 de șoferi! Aceștia vor avea parte de o surpriză plăcută săptămâna viitoare.

Citește și articolul: Această „omidă” va apărea pe șoseaua de centură! Buzăul va fi primul oraș din țară care va avea așa ceva!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Sunt gata! Anunț al Trans-Bus privitor la cele 15 noi autobuze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.