„Sunt mai îndârjit. Depunem proiect pentru 182 + 42”

E ultimul anunț făcut de primarul C-tin Toma și așteptat de zeci de mii de buzoieni, îndeosebi șoferi.

După ce în Buzău s-au asfaltat în ultimii ani peste o sută de străzi (din care 50 de pământ), acum se pregătește valul doi:

„Am terminat proiectul. În această săptămână o să-l depunem la guvern. Au fost prinse în el pentru asfaltare 182 de străzi, 42 de parcări și toate trotuarele de pe străzile asfaltate în ultimii ani de Urbis Serv. E vorba de un împrumut în condiții convenabile pe care Guvernul e dispus să-l acorde orașelor care vor să se dezvolte într-un ritm accelerat”, a anunțat Toma.

Independent de arterele prinse în proiectul de mai sus, în mun. Buzău mai sunt două categorii de străzi:

1Bd. Unirii, str. Transilvaniei și Aleea Industriilor pentru care s-au depus proiecte pentru fonduri europene. Speranța e că în vară-toamnă să fie desemnați constructorii

2străzile pe care Comp. de Apă trebuie să schimbe țevile de apă canal. Firma de apă a tras la rându-i un proiect major cu fonduri europene. De aceea unele străzi „praf” din mun. Buzău (ex. Horticolei, Dorobanți, Iazul Morilor etc.) nu pot fi asfaltate acum de municipalitate.

Edilul șef a mai anunțat începerea lucrărilor la Bazar (care va fi transformat în sediul doi al primăriei), reluarea licitației pentru modernizarea stadionului de atletism și pregătirea documentației pentru proiectul „Iazul Morilor” din micro III.

„Faptul că am pierdut alegerile europarlamentare în mun. Buzău nu face decât să mă îndârjească și mai mult să acționez pentru modernizarea rapidă a orașului Buzău” – primar C-tin Toma.

110 străzi au fost asfaltate în mandatul lui Toma, exclusiv din banii proprii ai municipalității

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „„Sunt mai îndârjit. Depunem proiect pentru 182 + 42”

 • Lasa ca vei pierde si localele, de doi ani numai carpeli. Va place sa comparati cu boscodeala, de parca ala era de pe luna, nu tot de la ciuma rosie. Proiectele europene nu sunt bune, facem pe devize, ca sa sifonam tot. Ne trebuie canale, ca aia de prosti l-au ingropat, ca sa mascheze investitia pt popi. Cheltuie banii cu concerte si festivaluri, ca e mai usor sa scoti ochii la prostime, decat sa puna osul l treaba sa atraga bani europeni

 • Ma bucur si doresc sa-i multumesc pentru ca in sfirsit avem un primar potrivit care sa duca Buzaul acolo unde ii este locul. Rusine Boscodeala.

 • Uniunea Europeană pune la dispoziție foarte mulți ani, sub formă de fonduri europene. Dar, pentru a beneficia de aceștia este nevoie de proiecte viabile, cu impact asupra tuturor locuitorilor. Ce face Primăria Buzău în acest sens? Nimic, cel puțin până acum. Sunt câteva localități în țara noastră care s-au dezvoltat și se dezvolta cu aceste fonduri europene. Buzăului îi lipsește viziunea, îi lipsește un plan pe termen mediu și lung, care să fie aplicat în fiecare an, pas cu pas.
  Până acum, Toma nu s-a remarcat cu mari realizări.
  Avem nevoie de investitori care să ofere locuri de muncă în domeniul producției sau a serviciiilor, nu în comerț.

 • Așteptăm amenajare
  in parcarea de pământ de la Dorobanți 2….blocurile D12 ÷ D15.
  Suntem aproape 400 de familii și nu este nici o speranță.

 • Cum sta primăria la datorii?

 • Mulțumim pentru voință!
  Eu personal văd numai lucruri bune în Buzău, de câțiva ani!
  Trebuie să fie și haterii!….până la urmă buni și ei de ceva la capitolul motivație.

 • Felicitari, lasati haterii sa faca spume si mergeti mai departe, aratand lucruri concrete !!!!

 • Domnule primar…Spătaru nu face parte din jud Buzău?..de ce nimeni nu “vede”ce se petrece cu aceasta zona..? nu a are un plan cadastral..și nici urbanistic dar se dau aprobări de construcții.În acest sat sânt zone care nu au curent și nici apa..iar cei de la salubritate trec doar pe la “votanți”…nu mai vorbim de siguranță cetățenilor în caz de urgențe…Va rog , faceți ceva si pentru oamenii de-a colo…și ei plătesc impozite și tot ce se cere ,față de stat!…PĂCAT DE ZONĂ..!!! Aș dori o programare cu dumneavoastră.. sunt multe de spus,și probleme mari.

 • Cartierul 23 August când se va face ?????

 • Veronica, vezi ca voi la Spataru aveti primar propriu la UAT Costesti, pe Moise Constantin de la PSD pe care l-ati votat voi la Spataru cu peste 52% din voturi.
  Nu are treaba primarul orasului Buzau cu comunele si satele din judet care au primari proprii.

 • Va anunt pe aceasta cale ca Primaria a intrat in FALIMENT NEDECLARAT , si nu e o gluma ,e foarte serios . Curand o sa intre in incapacitate de plata , deja nu mai are bani de asfaltari ,se fac doar carpeli, cred ca se observa prin oras si nu peste mult timp nu v-a mai putea plati salariile din Primarie . Domnule Tereaca sa nu-mi cenzurezi postul te rog. O zi buna tuturor !!!!!!!!

 • Dar in 23 August cand o sa se asfalteze.. Este zona cu cele mai mari impozite si stradutele sunt praf.. Nici macar peticite.!!

 • Ar trebui si domnul Tereaca sa faca un articol despre starea drumurilor din 23 August… Un alt coleg sta in 23 August dar nu se plange de strada din fata casei lui!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.