„Sunt șanse foarte mari să vină!”

Urmează întăriri la Gloria Buzău pentru ca în sezonul viitor echipa din Crâng să promoveze în prima ligă.

Întăriri atât la nivelul lotului, cât și la birouri.

Domnul din fotografia de mai sus ar urma să fie noul președinte al secției de fotbal.

E vorba de Auraș Brașoveanu, fost fundaș dreapta la Gloria în anii 90, președinte în ultimii 10-15 ani la Dunărea Galați, Farul și Concordia Chiajna.

„Deocamdată sunt discuții, negocieri, dar sunt șanse mari să vină la noi”, ne-a declarat Felix Rache, un apropiat al echipei și totodată vicepreședinte al CJ Buzău.

Conform surselor reporterului buzoienii.ro, atât Emanoil Neagu, cât și C-tin Toma au dat undă verde acestei numiri.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „„Sunt șanse foarte mari să vină!”

  • Capitan la Gloria? Mergem din penibil in penibil, acest personaj a gost la Gloria Buzau cat sta trenul in gara, ce sa vorbim de banderola de capitan….. Vad ca nea Rache este in lumea viselor, si oricum este in afara fenomenului fotbal…. Aveam macar pretentia de la Dl Neagu ca este mai cerebral, dar cine la sfatuit( marele antrenor de la Metalul) a facut-o prost…. Am scapat de un sarlatan ca Mitran , aduce-ti alta calicatura.Brasoveanu a fost preşedinte executiv al Dacia Unirea Brăila, dar în trecut a fost preşedinte la Farul Constanţa şi la FCM Dunărea Galaţi. Pe aceasta din urmă a dus-o la faliment şi desfiinţare, după un scandal penal, în urma căruia a fost condamnat definitiv la un an şi patru luni de închisoare şi interzicerea unor drepturi.Il luam noi de mare presedinte. Treziti-va bai specialistilor odata!!! In Buzau sunt fost mari fotbalisti care au facut ceva pt acest club, dar si in lumea fotbalului!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.