Supărați pe firma de pază. „Parcă se vrea să nu mai venim!”

„Domnule reporter, acum se joacă meciul de handbal, la băieți. Vă rugăm să scrieți că noi, galeria, suntem acum pe o terasă la bere și nu în sală!”.

Mesajul a venit de la unul din liderii suporterilor.

„Am decis să ieșim din sală din cauza comportamentului abuziv al agenților de pază de la WMC. Unora dintre noi le-a fost refuzat accesul în sală. Pe niște motive inventate, au început să trieze din noi. Tu ai băut, la tine nu-mi place de fața ta, tu ai mai făcut scandal… Nimeni nu băuse nimic, dar așa au vrut ei. În semn de protest am ieșit cu toții din sală”, ne-a declarat Bogdan H.

VIDEO. După ce au strigat „libertate pentru suporteri”, și membrii galeriei care intraseră au părăsit sala:

„Parcă se vrea să nu mai venim la meciuri. Mai mereu ni se pun piedici. Atât la handbal, cât și la fotbal. Când nu sunt agenții de pază sunt jandarmii. Cum se face că doar la Buzău avem probleme ? Am făcut fel de fel de deplasări, atât la fotbal, cât și la handbal. Peste tot am fost lăsați în pace, nu ni s-a zis nimic. La Buzău suntem controlați la piele, ni se inventează motive, că suntem băuți, că s-au terminat invitațiile…”

Opinie. Dacă ar fi după reporterul buzoienii.ro la meciurile de la Buzău, fie ele de fotbal sau de handbal (cu excepția celor împotriva Rapidului și a lui Dinamo), n-ar trebui să vină nici jandarmi, nici firmă de pază. Nu-i niciun risc, sunt suficienți doi-trei polițiști locali care să le bată obrazul celor care, o dată la zece meciuri, și-ar da în stambă. Uneori, din plictiseală sau rigiditate în aplicarea unor dispoziții, unii dintre jandarmi/agenți de pază nu rezolvă, ci creează probleme.

HC Buzău a câștigat meciul de azi 29-22 (11-9) contra nou-promovatei CSM Odorheiul Secuiesc.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Supărați pe firma de pază. „Parcă se vrea să nu mai venim!”

 • Tereacă, opinia ta este de doi lei. Ce să facă localii??? Să sune la 112 dacă fac suporterii scandal? Jandarmii au atribuții privind asigurarea măsurilor de ordine la meciuri.
  Așa-zisa galerie ar trebui să fie mai decentă, iar membrii să nu vină la meci sub influența alcoolului. De la consumul excesiv de alcool au plecat multe tragedii.

  Răspunde
  • Eu rețin faptul că Jandarmii au închis porțile stadionului Gloria și au lăsat sute/mii de buzoieni în afara stadionului. Era singurul meci al Gloriei din acest an în care se umplea stadionul. Mai mulți oameni în tribună poate însemna o mai mare încurajare a gazdelor și presiune pe adversari și arbitru (care nu a dictat un penalty clar pentru Gloria). Ar fi bine ca prezența Jandarmilor să fie mai discretă și să intervină doar dacă e nevoie.

   Răspunde
 • Sa intre cate locuri sunt… Restul n au ce cauta pe stadion… Si daca intra buluc domnule Tereaca si se intampla vreo tragedie in imbulzeala.. Atunci ce parere ai despre asta?

  Răspunde
 • In primul rand sa nu se mai finanteze asa ceva de la buget, sa dea cocalarii si derbedeiii aia din buzunarul lor pentru asa distractie.

  Răspunde
 • Chiar ei au scris in comunicatul catre reporter ca sunt la terasa si consuma bere deci marea galerie nu prea se duce pentru a sustine echipa ci pentru a avea un pretext sa bea. Decat cu o galerie ca asta care se duce doar sa injure mai bine lipsa.

  Răspunde
 • Iar au aparut toti pensionarii in comentarii a caror unica placere in viata e sa intre pe internet si sa dea cu hate de orice subiect, nu conteaza ca habar n-au despre ce e vorba, ei comenteaza sa se afle in treaba. In primul rand, nu stiu unde a vazut stimabilul de mai sus ca galeria asta vine la meciuri doar sa injure sau sa faca scandal, nici macar nu sunt membru din galerie, doar un simplu spectator care merge la toate meciurile de fotbal si handbal si nu am vazut odata sa fie probleme cu baietii astia, nu fac decat sa cante tot meciul si sa creeze o atmosfera foarte placuta. Problema cu injuraturile e la spectatori, unii din ei care chiar vin turmentati dar cu care nu are nimeni nimic de la paza sau jandarmerie, si tot meciul se dau in spectacol si injura de la inceput pana la sfarsit, mai ales la fotbal dar au fost cazuri si la handbal. Iar cel care a scris ca se poate intampla vreo tragedie de la imbulzeala, nu face decat sa-mi aprobe ce am scris mai sus, toti care comenteaza habar nu au nimic legat de acest subiect dar o fac oricum. Legat de jandarmerie sau cei de la firma de paza, se vede pe fata lor ca sunt niste oameni complexati ai caror doi neuroni activi, le da o falsa senzatie de putere, crezand ca ei taie si spanzura la meciuri iar spectatorii trebuie sa se conformeze.

  Răspunde
 • Reporterul buzoienii.ro nu trebuie sa emita pareri, el trebuie relateze faptele asa cum s-au intamplat si sa culeaga informatia din cel putin 3 surse.

  Răspunde
 • Dupa incidentele de la Craiova -Rapid dam vina pe firma de paza, acum daca firma de paza in speta WMC se organizeaza ca la carte conform protocolului stabilit cu organizatorul sa nu apara evenimente ca cele de la Craiova iar nu e bine si nu convine. Pana la urma firma de paza ce trebuie sa faca sa ne convina noua: sa ne lase bauti la meci, sa ne lase sa injuram si sa instigam la violenta, sa ne lase cu petarde? Da,cred ca asta ar conveni,majoritatea se duc la un eveniment sportiv pentru scandal,nu pentru un spectacol. Semnat : Un suporter ocazional.

  Răspunde
 • ” Suporter” sau nu , mai mult nu , „Cititor ” , mai mult analfabet in ale sportului , „Golan ” , asta da , un „Anonim ” chiar asa, habar – niști in ceea ce priveste fenomenul , da ‘ își dau si ei nene cu parerea ! Ca de ‘ , nu costa !

  Răspunde
 • Răzvan, miroși a galerie…
  Orice om are dreptul la opinii.

  Răspunde
 • Domnule Tereaca WMC a montat polistirenul pe stadionul Gloria, de tot râsul, înainte de alegeri, deci de aici ce concluzii sa tragem? Aceiași firma i-a înlocuit pe toți polițiștii locali de la toate școlile, deci concluzia ????

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.