Super-meci deseară la Buzău. Duelul Gloriilor din Liga Florilor

Vor ieși scântei deseară la Sala Sporturilor. Au ieșit și anul trecut la duelul Gloriilor din Liga Florilor.

N-am uitat, atunci bistrițenii au făcut scandal țigănesc împotriva arbitrajului din prima repriză, iar după ce au câștigat cu ajutorul „fluierașilor” (în repriza a doua), au avut o atitudine măgărească, bucurându-se excesiv și provocând publicul buzoian. Antrenorul Bistriței, Horațiu Pașca, deși e ardelean, îi întrece pe regățeni la șmecherie și bădărănie.

Horațiu Pașca, antrenor Gloria Bistrița

Meciul de azi îi prinde pe buzoieni cu „inima slăbită”. O jucătoare iubită, Diana Ilina, va fi pe teren, dar în tabăra adversă. Bielorusa, jucătoare de certă valoare, printre cei mai buni centri din țară, a ținut echipa din Buzău în spate în campionatul trecut. Buzoienii au realizat asta, au apreciat-o și îndrăgit-o.

Diana, când juca pt. Buzău

Dar Diana a plecat la Bistrița, iar buzoienii trebuie să facă acum echipă cu Maria Gavrilă și Alina Pricopi-Rotaru. Aici probabil că se va și juca meciul, în duelul dintre Ilina și Pristavița (Bistrița) versus Gavrilă și Pricopi (Buzău). Va fi un meci dificil, aportul publicului e important. Așa că, „Hai, Buzău, Buzău!”.

Meci tare va fi la Sala Sporturilor și de la ora 16.00 și la băieți. HC Buzău caută prima victorie stagională (după două înfrângeri și un egal) cu nou-promovata CSM Vaslui.

Până atunci, microbiștii buzoieni sunt invitați de la ora 10.30 la stadionul de rugby din Parcul Tineretului. Se întâlnesc SCM Gloria și „U” Cluj.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...
   Send article as PDF   

Un comentariu la „Super-meci deseară la Buzău. Duelul Gloriilor din Liga Florilor

  • Valabil si pentru antrenorul secund ce ati spus despre H. Pasca. Pristavita parca e accidentata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.