Super meci: Gloria Buzău – CSM București. Avem o șansă!

Super meci azi de la 18.30 pe TVR 1. În prima etapă de campionat se joacă SCM Gloria – CSM București.

Cu o lună în urmă bucureștencele – cu Cristina Neagu și Crina Pintea în mare formă – au demolat pe Gloria în Cupă: 30-16 (cu 30 de secunde înainte de finiș a fost chiar 30-14!).

Azi, Gloria ar putea beneficia de două avantaje. Unu: o dorință mare de revanșă și, doi, Cristina Neagu nu va juca.

Vedeta CSM-ului, după unii cea mai bună jucătoare din lume, vine după mai multe zile de pauză după ce a avut test pozitiv.

„În prima săptămână nu am făcut mişcare deloc, mi-a recomandat şi medicul. Am avut dureri în gât, nu am fost prea bine. Voi mai face nişte analize de sânge şi la plămâni, iar de joi aş vrea să reintru în programul de antrenamente. Va fi greu să recuperez repede, dar voi trece şi peste asta”

La Gloria, dacă nu apar probleme (covid) de ultimă oră tot lotul e valid.

E de așteptat ca buzoiencele să dea azi o replică mai bună întrucât relațiile de joc – în condițiile achiziționării a numeroase jucătoare – se vor mai fi îmbunătățit.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Super meci: Gloria Buzău – CSM București. Avem o șansă!

  • In SUA, multi primari care au castigat alegerile au desfiintat politiile orășenești (unele mai puternice decat la noi, precum Poliția de pe Plevnei) pentru motive precum: ineficiența, supradimensionare personal, creșterea infracționalității, prost management, scandaluri de corupție etc. Pur si simplu au realizat că degeaba ii platesc, mai bine le taie bugetul si ii desfiinteaza, ii trimit pe toți acasa. Apoi au reconstruit noi forte de poliție cu oameni noi, viziune managerială noua, noi practici de aplicare a legii, cu rezultate spectaculoase. Asa putea sa faca si inca poate sa faca si domnul primar Toma. Sa nu aloce buget anul următor pt Poliția Locală dacă nu are bani. Sa desființeze apoi Poliția Locală. Sa înființeze o nouă structura mai tarziu, cu oameni competenti si nou management. Si rezultatele vor fi extraordinare. Dar e greu de facut asta, sunt si multe interese la mijloc. Mai bine ne vaitam, în loc să luăm taurul de coarne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.