Superconcerte deseară în Drăgaică de la ora 19.00 până la 23.00. Iată cine cântă și de la ce oră

Concertele din această seară sunt cele mai așteptate din toată perioada târgului Drăgaica 2017.

Spectacolul va începe la ora 19.00 și va dura până la ora 23.00.

De la ora 21.00 vor urca pe scenă Phoenix și Grigore Leșe, cei care ar fi trebuit să concerteze ieri, însă n-au putut din pricina ploii.  

„Chiar nu știu cine va cânta primul. Leșe sau Phoenix. Vor urca împreună pe scenă la început, din câte știu vor avea și câteva momente comune. Țin să le mulțumesc amândurora pentru că au înțeles situația cauzată de ploaie și au acceptat să amâne spectacolul cu o zi. S-au cazat la hotel, iar azi s-au plimbat prin Buzău. Pe Grigore Leșe l-am văzut adineaori cu celebra sa pălărie pe stradă”, a precizat Alfred Vasilescu, cel care se ocupă de organizarea concertelor de la Drăgaică.  

De la ora 19.00 până la 21.00 va fi o seară dedicată folclorului, din cele trei provincii românești.

Va începe Daniel Turică din Teleorman, va urma Vasilica Tătaru din Moldova, mai exact de la Bacău, acompaniată de taraful lui Sorin Mandache de la Buzău, pentru a încheia ardeleanul Ovidiu Purdea Someș, cu propriul taraf. 

De notat că ieri, în ciuda ploii, organizatorii au vândut patru mii de bilete. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.