Supermarket Mega Image la parterul Galleria Mall

Cel mai mare lanț de supermarketuri din România, deținut de o companie belgiană, își va deschide în luna mai un magazin și la Buzău. Acesta va funcționa în Galleria Mall, la parter, și va fi cel mai mare din afara rețelei din București. În acest fel, zona de nord a orașului își ia revanșa după ce și în sud s-a anunțat deshiderea a două supermarketuri.    

La Mega Image, consumatorii vor putea cumpăra tot ce le este necesar, fara alte drumuri suplimentare.

Supermarketul va fi unul complex, compus din 7 zone:

  • o zona generoasa cu o gama completă de legume si fructe

  • o brutarie proprie unde painea si produsele de patiserie vor fi calde pe tot parcursul zilei

  • pescarie cu fructe de mare proaspete si peste

  • carmangerie proprie unde carnea proaspata si specialitatile de carmangerie vor fi transate pe loc in fata clientului, conform cerintelor acestuia

  • o zona de produse congelate unde clientii nostri vor gasi toata gama de produse congelate; de la legume si fructe congelate, produse de patiserie, carne si peste

  • o zona de produse alimentare: ulei, orez, paste fainoase etc

  • o zona de produse nealimentare: detergent, produse de uz casnic etc

Mega Image își propune sa le ofere zilnic clientilor servicii de calitate, o gama de produse sanatoase si sigure, la cele mai mici preturi de pe piata buzoiana, dar si o ambianta placuta in timpul cumparaturilor. Ca element de noutate in acest domeniu este faptul ca, in cadrul supermarketului, clientii vor beneficia de consultanta și asistenta pe parcursul cumpărăturilor. Noul concept va veni în întâmpinarea cerintelor clientilor în ceea ce inseamna timpul petrecut pentru cumparaturi.

 Fondat in anul 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea ce cuprinde peste 500 de magazine in Bucuresti si in restul tarii.

Amplasat la parterul mall-ului Galleria, Mega Image se va întinde pe o suprafata totala de 2000 mp. Va avea 40 de angajati si peste 15.000 de repere.

Galleria Mall este localizat pe bulevardul principal al orasului la iesirea spre Bacau și beneficiază de o parcare generoasă. Mall-ul servește traficului dintre Bucuresti si Moldova, dar si locuitorilor municipiului și judetului Buzau.

loading...

Un comentariu la „Supermarket Mega Image la parterul Galleria Mall

  • Tot pâine înghețata și fructe cu pesticide? Tot lucruri așa de bune ne aduc?Dar comerțul romanesc unde ește?.Nu chiar nu mai putem face nimic?chiar trebuie sa vina francezii, belgienii, nemții. …?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.