Suporteri: „Proastă organizare!”. Ce spune conducerea clubului

Nemulțumire pentru câteva sute de microbiști care n-au putut azi să intre la meci.

„E inadmisibil. Suntem câteva sute. Vrem să luăm bilet la meci, dar nu putem. Ar fi trebuit zece case nu doar două. Cine a organizat meciul ar trebui să-și de-a demisia”, au reclamat cei aflați la porțile stadionului.

Din cauza aglomerației, s-a intrat foarte greu pe stadion chiar și după ce meciul începuse. În minutul 35, întrucât cozile nu se micșorau, conducerea Gloriei a luat decizia inspirată de a lăsa intrarea liberă.

„În primul rând, le mulțumim suporterilor că au venit la meci în număr așa mare. Rugămintea noastră e ca de la meciul următor să aibă grijă să-și cumpere bilete din timp. Până sâmbătă seară abia se vânduseră 150 de bilete la cele două chioșcuri de la stadion, plus cel din Carrefour, dar și on-line. Ne vom preocupa și noi să mai punem cel puțin o casă de bilete în plus”, a spus Ion Cazan, președintele SCM Gloria Buzău.

Din fericire, Gloria a câștigat meciul, iar supărarea suporterilor cvare au stat pe la porți s-a estompat.

„Vina a fost colectivă. Și a celor de la club că n-au pus mai multe case de bilet, dar și a microbiștilor că au venit târziu, când mai erau zece minute” – om de fotbal din Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Suporteri: „Proastă organizare!”. Ce spune conducerea clubului

  • Scuze penibile ale incompetentei! Se puteau vinde bilete prin casele transbuz din întreg orasul. Trebuie sa vii cu o zi inainte la stadion din Dorobanți sa spunem_4 lei transportul dus întors plus timp pierdut, sa cumperi un bilet de 8 lei apoi mai vii cu alți 4 lei in ziua meciului. Si asa un meci de 2 ore si 8 lei te costa 4 ore si 16 lei. Eficienta tipic romaneasca Auras! Cand toata lumea iti spune ca organizarea a fost proasta macar ai decenta sa recunosti acest lucru. In caz contrar se numeste persiflare in toata regula si prin aceasta atitudine Gloria m-a pierdut ca si suporter din start domnule Ilie Stan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.