Suporterii nu și-au încurajat azi echipa! Iată ce i-a supărat

A fost mai trist azi la începutul meciului cu Zalăul. Pentru prima dată după multe etape au fost locuri goale în sală.

De vină a fost programarea total neinspirată a meciului la ora 16.00, când mulți buzoieni, simpatizanți ai echipei de handbal fete, erau încă la serviciu. În repriza a doua locurile goale s-au ocupat în mare parte, la sală ajungând și unii dintre cei ieșiți de la muncă.

O notă bună pentru public, care a încercat să suplinească absența galeriei

Fără galerie

Trist a fost și pentru că în acest meci, probabil pentru prima dată, Gloria nu a avut galerie. Ce schimbare în rău, după ce în meciul cu Rapidul puștii din galerie au fost admirabili.

La startul meciului suporterii au afișat acest banner, după care au…tăcut

De ce s-au supărat ?

La finalul meciului reporterul buzoienii.ro a vorbit cu băieții. Mai multe motive a provocat supărarea lor.

* „La meciul de fotbal, Gloria – „U” Cluj, doi dintre noi au fost amendați de Jandarmerie. Conducerea clubului Gloria ar fi trebuit să ne ia apărarea, nu să stea indiferentă”.

* „Tot la meciul de fotbal ni s-a cerut să plătim bilet de intrare. Nu-i vorba că n-aveam bani de intrare, dar nu se face așa ceva. Înseamnă că puțin îi intersează de noi”.

* „După meciul de handbal cu Rapidul am fost ușuiți din tribună de forțele de ordine când voiam să sărbătorim victoria cu jucătoarele. Oare nu se mai putea aștepta cinci minute ? Cineva din conducerea clubului ar fi putut vorbi cu ei, dar n-au făcut-o”.

Veste bună

La meciul cu Minaur de săptămâna viitoare, suporterii vor reveni alături de jucătoare. „Cu fetele n-avem nimic, dimpotrivă, ne-a părut și nouă rău că nu le-am susținut azi. Dar trebuia să dăm un avertisment conducerii clubului. Cu Minaur, joia viitoare, vom fi la datorie”, i-au spus băieții reporterului buzoienii.ro.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Suporterii nu și-au încurajat azi echipa! Iată ce i-a supărat

  • La majoritatea evenimentelor sportive, culturale, artistice apar si”organili” fie ca este politia nu mai vb. de janndarmerie.Sunt f. bine veniti ca spectatori ,nu pt. asi face planul la amenzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.