Surpriză, aseară, pentru polițiștii din filtru. „Mi-au dat drumul”

E informația dimineții la Buzău. Celebrul „Comitet” e acum acasă în cartierul Poștă!

Surpriză, noaptea trecută, pentru forțele de ordine amplasate în filtrul de la intrarea în cartierul Poștă.

Dinspre oraș, cu intenția de a intra în cartier, s-a prezentat Gheorghiță Constantin, devenit cunoscut în tot Buzăul cu porecla de „Comitet”.

„Mi-au făcut două teste la rând, ambele mi-au ieșit negative și mi-au dat drumul acasă”, a motivat „Comitet” – care le-a prezentat polițiștilor și documentele de externare din spital. Comitet va mai sta încă 14 zile în izolare la domiciliu.

Probabil că în zilele următoare, pentru că sunt asimptomatice, și celelalte rude ale lui „Comitet” din cartierul Poștă vor fi trimise la rându-le, înapoi acasă.

În Poștă nu s-a mai înregistrat de duminica trecută, când s-au ridicat 19 persoane din clanul Pistol, niciun caz pozitiv, ceea ce poate însemna că situația din cartier s-a stabilizat și că virusul nu s-a transmis de la cele trei familii de rromi către ceilalți cetățeni din Poștă.

Cartierul Poștă a fost carantinat de luni dimineață, lucru care a stârnit o polemică între primar și prefect, primul susținând că măsura a fost una „exagerată și pripită”.

Citește și: Incredibil. De ce s-a carantinat Râmnicelu (CLICK AICI)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

6 comentarii la „Surpriză, aseară, pentru polițiștii din filtru. „Mi-au dat drumul”

 • E acum e acum sa o sa vedem ceva asemanator ca la Brasov intre țiganii din poștă?

 • @ Ăpară, ce ai cu limba română, de ce o faultezi în așa hal?
  Nu se va întâmpla nimic între țiganii din Poștă. Sunt prea slabi, prea săraci pentru a face ceva.

 • DIMIANEEEE !!!! DEMISIIIAAA DIMIANEEEE ! SCANTEEEIIIII ! DEMISIIIAAA SCANTEIIII ! ROSIORULEEE! DEMISIIAAA ROSIORULEEE ! MOCANULEEEE ! DEMMISIAAAA MOCANULEEE! Demisia incompetentilor cu diploma, acum ar trebui sa mergeti in genuchi prin Posta sa le cereti iertare oamenilor pe care i-ati bagat in puscarie la domiciliu, neobrazatilor! Intrati voi in carantina DEFINITIV !!!

 • Cum dracu ma frate ,toata lumea sta min 14 zile ,la spital ,in izolare,carantina si asta pleaca dupa 7 zile!Mai suntem normali?

 • Drepturile omului…., dar se aplica numai la tigani.
  La romani…exista doar obligatiile omului.
  Nu stiu care vor fi, de-a lungul anilor, limitele rabdarii la oamenii onesti-muncitori-educati, sa mai suporte fitzele si figurile unoara dintre rromi.

 • Pentru ce este acest personaj ,,celebru”? Cred ca n-a muncit o zi in viata lui. Traieste pe spinarea noastra….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.