Surpriză, AZI, la conferința de presă a Companiei de Apă

Simona Săvulescu a fost criticată, mai degrabă pe nedrept, de unii buzoieni atunci când a declarat că „apa de la robinet e mai bună decât apa la pet”.

De fapt, nu afirmația în sine a deranjat, ci faptul că la articol reporterul a atașat o poză în care directorul Comp. de Apă apărea cu mai multe sticle de apă în față (vezi foto mai jos).

În fotografia de mai sus, Simona Săvulescu fusese invitată în ședința CLM și a stat la masă cinci minute, pentru a răspunde întrebării unui consilier local. Sticlele cu apă erau acolo, cel mai probabil „șefa de la apă” nici nu le-a observat.

Carafe cu apă de la robinet și căni pentru participanți

Azi, Compania de Apă a organizat o conferință de presă cu prilejul semnării unui contract (101 mil. lei – fonduri europene, canalizare la Beceni, Cernătești și Săpoca).

Reporterul a observat că pe mese (la prezidiu, la invitați și la presă) se găseau mai multe carafe cu apă de la robinet și câte o cană pentru fiecare participant.

Simona Săvulescu: „Combat afirmația că apa de la pet sau bidon e mai sănătoasă decât cea de la robinet! Cum să fie mai bună o apă care stă cu săptămânile, poate cu lunile în acel plastic, decât una care e extrasă din foraje de mare adâncime și care ajunge în doar câteva ore la consumatori ?”

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Surpriză, AZI, la conferința de presă a Companiei de Apă

 • … apă tot din pet-uri….le-au golit in carafe ca să dea bine la poză!…

  Răspunde
 • Eu am fost unul dintre cei care a ridicat această problemă, și pe bună dreptate.
  Dacă apa din carafe este din rețeaua CAB este foarte bine, se face economie. La fel trebuie să procedeze și primăria, dar și restul societăților comerciale care aparțin acesteia.
  Primăria trebuie să facă economii, vin vremuri grele.

  Răspunde
 • Da de ce nu facem și noi cum au făcut slovenii! În Slovenia apa nu este considerată bun comercial și este interzis să fie comercializată de către firmele private, fie ele slovene sau străine. Apa este administrată exclusiv de către statul sloven în beneficiul cetățenilor. Hai că se poate și altfel!

  Răspunde
 • Slovenii e proști, dom’le! Ai noștri fac bani din orice. Apa potabilă nu trebuie să fie un lux, pentru că lipsa acesteia poate duce inclusiv la deces.

  Răspunde
 • Fără apă nu cresc nici platanii de pe Bulevardul Eroilor!

  Răspunde
 • Nu vaccinati platanii de acolo. Peste 3 ani se vor usca !
  Stie Pixel, 100%.

  Răspunde
 • Consum la Monteoru apă de la rețea. Fără probleme.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.