SURPRIZĂ! Câte cazuri s-au înregistrat în orașul Buzău

Niciunul! Da, în municipiul Buzău în ciuda ploii înghețate n-a căzut niciun copac. 

ISU Buzău: „La nivelul municipiului Buzău, la ISU Buzău nu s-a înregistrat în aceste zile nicio sesizare de copac căzut”


Urbis Serv: „Nici la Poliția Locală, nici la Urbis Serv nu s-a primit nicio sesizare”.

În București a fost jale. Până azi dimineață pompierii au intervenit în 1800 de cazuri, iar 220 de mașini au fost variate.

În Buzău însă… nimic, în ciuda faptului că ramurile copacilor au fost acoperite și îngreunate de un strat gros de gheață.

Cum se explică asta ?

„Spre deosebire de București, noi la Buzău avem o echipă specializată cu toaletarea copacilor. Zilnic se fac între 10 și 40 de copaci. Echipa e alcătuită din alpiniști și drujbiști calificați. Muncitorii noștri au fost dotați de curând și cu un utilaj cu nacelă care se poate ridica până la 17 metri”, a anunțat Silviu Nicoară, director Urbis Serv

Poate că acum, în condițiile în care la Buzău – în cel mai critic moment de peste an – nu s-a înregistrat niciun incident, criticii echipei de toaletare a copacilor de la Urbis Serv își vor reconsidera opiniile de genul „au ciopârțit copacii ăștia. Uitați-vă și dvs.”.

Diferența față de omul de rând – altfel de bună credință și care, evident, suferă când observă un copac cu ramurile tăiate – e că la Urbis sunt angajați specialiști, care iau decizii în cunoștință de cauză.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Care e prima stradă pe care au intrat muncitorii Urbis Serv Buzău CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „SURPRIZĂ! Câte cazuri s-au înregistrat în orașul Buzău

  • Clarrr , Nici macar in comentariu ….Unde dreacu’ sunt ecologisti de asta’ vara ??? Stiti voi , cei care comentau ..!!!

  • De cadea vreun copac pe masina, sareau in sus si spuneau ca urbis serv si primăria nu isi fac treaba

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.