Surpriza CJ Buzău! Două tuneluri în loc de unul! Iată primele fotografii!

Cu o oră în urmă s-au aprins beculețele celor două tuneluri de lumini amenajate de CJ Buzău.

Dacă anul trecut a funcționat doar tunelul de la Muzeul Județean, de astă dată s-a mai amenajat unul încă și mai întins, în formă de L, în fața clădirii Muzeului Județean.


Printre tineri s-a iscat deja controversa care dintre ele este mai frumos: cel de la muzeu ori cel din fața CJ Buzău ?

Cele două tuneluri la care se adaugă plasa de lumini din Piața Dacia sunt în aceste zile bucuria copiilor și a tinerilor care le folosesc pentru cele mai frumoase poze de sezon.

Copiii care au venit însoțiți de părinți ori bunici au avut parte și de un cadou, o cutie cu bomboane, oferit de președintele CJ Buzău, Emanoil Neagu.

După aprinderea celor două tuneluri, conducerea CJ Buzău s-a îndreptat înspre Sărata Monteoru acolo unde se va aprinde iluminatul festiv în stațiune, se va da cadouri și se vor cânta colinde.

Evenimentul de la Monteoru se va încheia cu un foc de artificii.

 

loading...

2 comentarii la „Surpriza CJ Buzău! Două tuneluri în loc de unul! Iată primele fotografii!

  • A sosit și cea mai frumoasă sărbătoare ,cea mai frumoasă perioadă a creștinătății de peste an ,și nu pot să nu vorbesc de entuziasmul buzoienilor în aceste zile .Parcă așa ,nu a fost niciodată în Buzău.Românii chiar se bucură ,le place atmosfera din casă ,de pe străzi ,și cred că din tot orașul .Nu ne rămâne decât să sărbătorim zilele premergătoare ale Crăciunului ,aduse pe pământ de nașterea Domnului nostru Isus Cristos .Așa că ,deși cam devreme ,spun și eu laolaltă cu concetățenii mei „„La mulți ani„„!

  • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.