Surpriză! Lucrează și schimbul 2!

Par puși pe treabă.

Muncitorii firmei care modernizează centrul Buzăului lucrează astăzi și schimbul 2.

Sunt imagini filmate în această seară după ora 20.00 atât pe Aleea Trandafirilor, cât și în fața platoului Dacia.

Astăzi, s-au decopertat deja cele două străzi, care vor deveni doar pietonale.

Aleea Trandafirilor
Fosta stradă din fața platoului Dacia
Spațiul de lucru a fost delimitat de cel pietonal

Primarul Toma, dar și reprezentanții executantului își doresc să termine până la finalul anului, astfel ca Revelionul 2022 să fie sărbătorit în noua piață modernizată.

C-tin Toma: „Ideea acestui proiect e ca Piața Dacia să nu mai fie doar un loc prin care treci, ci unul în care să și stai. Vor fi spații verzi, fântâni arteziene, canale cu apă, băncuțe moderne, un loc pentru tineri și nu numai. Pe lângă spațiul la care se lucrează acum, vom înfrumuseța, tot pe fonduri europene, și blocurile mai vechi de vizavi. Îi rog pe buzoieni să aibă puțină răbdare, să scuze deranjul, pentru că la final vor avea un centru de care să fie mândri”

Vezi, mai jos, proiecții despre cum ar trebui să iasă la final:

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Surpriză! Lucrează și schimbul 2!

  • As prefera lent si bine, decat heirupist (Unirii sud sta de 5 luni vraiste, desi si aici au avut o pofta de lucru la inceput de m-am si temut ca nu avem destula strada pentru pofta lor) si la final stramb, prost, denivelat. La cate lucrari nu s-au mai apucat cu aplomb si au sfarsit cu budigaii in vine? Se pare ca administratia accepta decat laude la momentul executiei, despre produsul final nimic de zis, daca nu inghitim galusca inseamna ca suntem rauvoitori.

  • Ar fi trebuit organizat un concurs de proiecte . din care sa se aleaga unul bun, cu mult spatiu verde nu cu piatra din belsug dupa modelulu Cuza Voda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.