Surpriza plăcută a zilei la Buzău

„La ora 8,00 dimineată, aveam la Buzău aer „excelent”! Și la Rm. Sărat stăm bine, indicele fiind „foarte bun!”.

E anunțul făcut azi de Agenția de Protecție a Mediului Buzău.

Aparatul de măsurare a calității aerului de pe str. Sf. Sava de la Buzău a dat rezultat „excelent” – cel puțin pentru zona centrală a Buzăului.

Excelent a început să arate și părculețul „Ștefan Frățilă” (primarul Buzăului între 1992 și 1996) din fața APM Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

3 comentarii la „Surpriza plăcută a zilei la Buzău

  • Da, Auraș, acuma aștepți opinii ale cetățenilor, deși e la mintea cocoșului de ce stația respectivă acum două luni, înainte de restricționarea circulației prin ordonanțele militare, era defectă, nu arăta nimic. În schimb locuitorii din zonă și trecătorii se sufocau înecați de gazele de eșapament, îi usturau ochii și căile respiratorii pe cea mai circulată străduță din Buzău, Ostrovului. A început să se reia circulația, să mai vii să citești povești „excelente” când cotele de trafic vor atinge nivelul dinainte de pandemie.

  • Cui îi este dedicată „surpriza plăcută” stimabile? Cumva acelora care uzează de avize false ca să sporească și mai mult poluarea auto prin construirea unui hotel lângă OMV? Aveți cumva în vedere ca interzicerea circulației din motive de covid să dureze mulți ani, sau anticipați alte catastrofe care să asigure indicatori buni ale calității aerului?

  • Nu este nicio surpriză. Calitatea aerului crește, dacă poluarea scade. Deci, domnul primar și nici altă autoritate locală nu au niciun merit pentru ceea ce a indicat acel aparat de măsurat.
    De luni, lucrurile vor sta altfel. Poluarea va crește. Orașul este plin de praf, iar de 5 ani de zile nu l-am văzut pe domnul primar să pună în practică vreun proiect pentru reducerea poluării. Străzile nu se spală cum trebuie, șantierele nu sunt organizate corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.