Surpriză plăcută pentru personalul medical din Spitalul Jud. Buzău – VIDEO

Momente frumoase, azi la prânz în fața spitalului din Buzău.

Polițiști naționali și locali, jandarmi și militari au venit să salute (militărește), să mulțumească și să încurajeze personalul medical din spital.

Gest frumos, câteva cadre medicale (care s-au putut rupe câteva minute de la sarcini) au venit în fața spitalului pentru a le aplada pe forțele de ordine aflate în stradă.

Le urăm și noi curaj și înțelepciune cadrelor medicale de la Buzău în caz că Buzăul va deveni și el (să sperăm că nu) focar de coronavirus.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Surpriză plăcută pentru personalul medical din Spitalul Jud. Buzău – VIDEO

 • Toate aceste instituții care sunt astăzi în prima linie ,trebuie să realizeze că sunt responsabili în fața cetățenilor,și că suntem un tot împreună!Astăzi virusul nu alege,nu te întreabă ce funcție ai sau câți bani ai în cont,nu te întreabă de la ce partid ești!De astăzi să învățăm cu toții să ne facem profesia cu zâmbetul pe buze!Frumos ar fi ca cetățenii ,,să fie primiți cu aplauze,, la figurat , în orice instituție,nu uitați,virusul nu alege și putem fi purtători sănătoși!

  Răspunde
 • @ Anonim
  Nu pot sa nu fiu de acord cu dvs. Ar trebui aplaudati, din compasiune (daca stie vreunul din adunarea din curtea spitalului ce-i aia), toti pacientii care intra pe poarta.
  Aplaudatul asta reciproc al uniformelor imi aduce aminte, cu tristete, de congresele PCR, unde cei din sala si cei de la tribuna se aplaudau reciproc.
  Uniformele fac front comun pentru imagine…

  Răspunde
 • Și, stafilococul auriu din incintă a aplaudat și el? Că pacienții omorâți în spitalul ăla de-a lungul timpului știu că n-au aplaudat…

  Răspunde
 • militia sa se duca sa-i prinda pe aia de nu stau la izolare daca vor sa ajute doctorii… nu sa faca demonstratii…. si mai stateau si la gramada fara sa pastreze distanta… te doare capul…

  Răspunde
 • @KLAXXY ȘI MARIUS 1488,DE FAPT ESTE O REUNIUNE DE FAMILIE,CĂ-S NEAMURI CU TOȚII,DIN CAUZA ASTA STAU UNUL ÎNTR-ALTUL ȘI SE APLAUDĂ,S-AR PUPA,DAR ȘTIAU CĂ-S FILMAȚI!INSTITUȚIILE PUBLICE SUNT PROPRIA FEUDĂ!

  Răspunde
 • Daca surpriza aceasta placuta ptr cadrele medicale, cu tambalaul sirenelor de politie, nu a fost la randul ei o sperietura neplacuta ptr cei internati in spital, atunci e bine……[Leo]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.