Surpriză. Pozna a fost recunoscută poliției de un jurnalist din Buzău

Informația a fost publicată azi de cotidianul Opinia (CLICK AICI).

Cristian Sârbulescu de la Buzau Play ar fi autorul mustăților aplicate Vioricăi Dăncilă și lui Dan Barna în urmă cu 12 zile.

Chiar dacă politicienilor locali nu le-a plăcut deloc și au făcut plângere la poliție, pozna lui Sârbulescu și a prietenului său a provocat zâmbetele celor care au trecut prin Piața Dacia sau au văzut pozele pe facebook.

Confruntat cu imaginile de pe camerele de supraveghere, Sârbulescu și-ar fi recunoscut „opera”.

Ajutorul lui Sârbulescu în realizarea acestor ghidușii ar fi fost un tânăr talentat care s-a remarcat prin publicarea unor imagini spectaculoase din orașul și județul Buzău.

Cine e acesta citiți în materialul din Opinia – CLICK AICI.

DREPT LA REPLICĂ, Cristian Sârbulescu

„Informațiile prezentate de către sursa citată de dumneavoastră, mai exact Opiniabuzau.ro sunt parțial veridice, acțiunea în formă de protest față de clasa politică s-a întâmplat pe data de 15 septembrie de ziua Internațională a Democrației, actiunea desfășurată de noi nu a fost un act de vandalism ci un protest, ancheta poliției s-a desfășurat în parametrii normali iar acțiunea a fost marturisită organelor de anchetă de ambii participanți și ulterior am fost sancționați, țin să precizez ca nu încurajăm astfel de acțiuni, se poate protesta și într-un mod pașnic și cu un mesaj mai tolerant chiar dacă prezenta clasă politică nu respectă democrația așa cum este ea definită in dex, și dacă tot suntem la dex să ne uităm ce înseamnă cuvantul “Muie”
“MUIE s. f. (Argotic) Gură. I-a dat peste muie. GR, S. VII, 120 ◊ Expr. A duce cu muia = a face promisiuni înșelătoare, a convinge cu minciuni, a amăgi, a înșela; a duce cu vorba, a duce cu zăhărelul.” unele site-uri care au distribuit acest mesaj l-au distribuit eronat, trebuie menționat că înțelesul licențios al lui muie este forțat, inițial cuvîntul folosit singur neavînd nici un semantism neortodox”.

Vă mulțumesc,
Cristian Sirbulescu

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Surpriză. Pozna a fost recunoscută poliției de un jurnalist din Buzău

  • Jurnalist?! Pe bune?! Orice frustrat care postează pe net este jurnalist?! Ăsta trebuie supus unui control. El consideră că ceea ce a făcut este amuzant… Și nu doar el…

  • Bravo lui!
    A avut tupeu să se exprime.

  • Auras , prea dragut articolul …Ai omis ca , tot el si amicu au scris si M…e pe corturile altor formatiuni .. Asta nu e ziarist …este un boschetar de Gara !!

  • La ce ar merita politicienii nostri ce a făcut domnul jurnalist e un alint. Felicitări. O sa treaca in lumea dreptilor generatia asta comunista care spunea ca e rusine sa multe dar nu erau in stare sa ii ceara lui Ceausescu mancare, caldura si dreptul de a vorbi. Dar sa le vedem fețele hidoase pe toate gardurile unora care mai devreme sau mai tarziu ajung la pușcărie pentru coruptie, furt sau diverse cum e?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.