Surpriza serii! MOL a redus prețul! Vezi AICI noile tarife

Azi dimineață, la 07.00, reporterul buzopienii.ro a vizitat benzinăriile din oraș.

A remarcat că dacă MOL, OMV și Petrom scumpiseră, Rompetrol și Lukoil păstraseră tarifele de ieri.

Doar pentru câteva ore însă pentru că ulterior atât Rompetrol, cât și Lukoil s-au aliniat și ele prețului de 8 lei pe litru (vezi foto mai jos).

Rompetrol, acum
Rompetrol azi dimineață
Lukoil, acum
Lukoil, azi dimineață

Surpriza serii e că MOL a redus tariful! Față de 9 lei aseară (!) și 8,41 azi-dimineață, acum s-a ajuns la 8,01! (vezi foto mai jos)

MOL, acum
MOL, azi-dimineață
Mol, aseară

În concluzie, cei care au făcut plinul aseară au câștigat câteva zeci de lei față de cei care alimentează acum.

Cea mai suspectă e „atitudinea” MOL Ungaria care în 24 de ore a urcat de la 7,5 la 9 pentru a coborî acum la 8.

România, țară fără câini!

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Surpriza serii! MOL a redus prețul! Vezi AICI noile tarife

  • Bună seara!
    Am constatat că la noi in țară, un necaz nu vine niciodată singur. Se profită la maxim peste tot. Fraieri noi, ca nu ne opunem! M am săturat sa fim fraierii fraierilor. Zau asa. Nu suntem uniți, ei stiu asta si profita!
    Daca eram uniti inchideau momentan Lukoil. Daca statul nu ne ajuta(PRIN PLAFONAREA PRETULUI) cum sa ne ajute aceste firme externe!
    Am mai spuso si o mai spun:IMI ESTE RUSINE CA SUNT ROMÂN SI REGRET ENORM CA NU AM PLECAT LA TIMP DIN ACEASTĂ ȚARĂ.
    PESTE TOT HOTII SI HOTI
    NIMIC NU MERGE BINE.
    DACA SE TOARNĂ UN M DE ASFALT MARE FAST SI ETC…
    Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

    Răspunde
  • „…..Romania tara fara caini!”…..Nu, mai Tereaca : Romania,,o tara de JAVRE,speculanti si nemernici! Si asta,cu acceptul si votul imbecililor care nu stiu pe ce si in ce lume traiesc.

    Răspunde
  • On-topic : e clara treaba ca ungurii ne baga batul prin gard iar noi suntem indeajuns de guvizi incat sa ne ducem dupa fenta. C’est la vie!

    @Nelu Vasilache : iti fac „lipeala” la un santier in Hamburg? Sau poate vrei la capsuni, in Spania? Hai, ca te vad tare nemultumit, iti ofer sansa de a fi mandru ca muncesti si traiesti intr-o tara civilizata. Ce parere ai?
    @Anonim : ce treaba are guvernul, indiferent cum l-ar chema, cu panica populatiei?
    @Viespea Lucida : luminatia ta, n-ai vrea matale sa lucrezi cu nea Nelu Vasilache in Germania sau Spania, ca sa fiti scutiti , astfel, de „imbecilii care bla bla” ?

    Răspunde
  • Eu sunt pe rosu la masina de o saptamana si nu bag nici azi benzina, aleg sa merg pe jos. De ce? Ca nu sunt prost.
    Si nu am de gand sa ma razbun pe niste speculanti prin plecatul din tara la munca prin spalatorii auto si mancat conserve si zacusca muraturi trimise de acasa pe maxi taxi. De ce? Pentru ca ma duce mintea.

    Răspunde
  • Sa pleci intr-o alta tara nu inseamna sa culegi capsuni sau sa speli masini, decat daca esti analfabet sau fara nici o pricepere. Majoritatea romanilor au slujbe bune, cu exceptia celor ce nu vor sa munceasca, sau sunt atat de retarzi incat oricum si in Romania tot culegeau porumb ( ca nu avem capsuni) . Eu stau in Buzau, calatoresc foarte des si as schimba oricand Romania pe alta tara daca nu m-ar lega aici obligatii complexe ( familiale, business etc) . Dar o sa fac acest pas cu siguranta in urmatorii ani. Din pacate Buzaul, ca multe alte orasele din Romania, sunt infecte si fara perspective, lumea aplauda ca sa repara o strada ( si sunt 1000 inca sparte)

    ** Ce acrii sunt strugurii, cand nu ajungi la ei…..Chestoru…. ( stalinist nume)

    Răspunde
  • Aloooooo ! Tovarasi ……beți o galeata de apa , apoi mergeti la oglinda si trageti -va zece mii de palme ! In capitalism preturile sunt la liber !

    Si inca ceva,pentru cei care au in cap mai mult de doi neuroni ….fiecare individ este un speculant ……in fieecare zi de cand se naste si pana cand ajunge sa miroasa trandafirii de la radacina !

    Răspunde
  • Bhaaaa, m-am defecat pe mine de ras !!!! Ma doare burta, nu mai pot !!!

    Cum adica, azi benzina e mai ieftina decat acum 2 zile cand oile au iesit in turme mari catre benzinariile din toata tara ???!!! Au varsat-o si pe jos, s-au omorat intre ei, s-au injurat si in final azi isi dau seama ca au luat MAI SCUMP acum 2 zile, decat acum ???!!!!
    ::::)))))))

    Behehheee…..behhheee….behheehheeee….

    Răspunde
  • Așa este Bukk, au urlat să le iasă plămânii pe gură că vor capitalism și acum vor intervenția statului să-i protejeze de capitaliști! Toți sperau să ajungă în barca capitaliștilor nu în cea a sclavilor! Capitalismul prin asta se definește, o mână de proprietari de mijloace de producție și restul pălmași. Ghinion.

    Răspunde
  • Daca nu te duce capul, stai…palmas.
    Piata e libera, de ce nu te faci si tu capitalist ?!
    Aaa, stai, tu nici macar nu iti scrii textele, o ai cu copy-paste-ul…., deci se explica statutul social si ura fata de capitalism.
    Aia e…

    Răspunde
  • Pixelu – mergi la Moskva, acolo e socialism :))) 10 insi au mai multi bani decat 100 milioane…

    Răspunde
  • O mică disertație a lui John Chrysostom Médaille pentru cei care cred că există doar socialism și capitalism ca doctrine economice și în mod special pentru Gradinar.

    Ca să putem deosebi distributismul de socialism şi de capitalism trebuie mai întâi să descoperim diferenţele dintre socialism şi capitalism. Prima noastră constatare este că diferenţele nu sunt mari, nici în practică şi nici măcar în teorie. La nivel teoretic, şi socialismul şi capitalismul absolutizează proprietatea, pentru unul ea este bună în mod absolut, pentru celălalt este răul suprem. La nivel practic însă, această diferenţă contează prea puţin, deoarece în ambele cazuri proprietatea dispare în meandrele birocraţiilor publice şi private. În practică, socialismul se transformă în capitalism de stat, „aparatcikii” devenind adevăraţii proprietari, iar capitalismul devine socialism privatizat, căci profiturile sunt privatizate iar pierderile sunt socializate.
    Proprietatea este relaţia economică de bază. Toate celelalte fenomene economice depind de modul de distribuire a proprietăţii. Puterea vine odată cu proprietatea, şi dacă ştii cine posedă formele dominante de proprietate în societate, ştii cine stăpâneşte statul. Fără democraţie economică, democraţia politică este limitată – asta în cel mai bun caz – sau este de-a dreptul o înşelătorie, în cazul cel mai rău. Prin proprietate înţelegem, desigur, „proprietate productivă”, mijloacele de producţie. Distributismul consideră că oamenii pot fi liberi doar atunci când în marea lor majoritate posedă pământ şi/sau unelte. Putem vorbi de libertate economică doar în situaţia în care ţăranul are pământ şi mijloacele necesare ca să-l lucreze, mecanicul propriile lui unelte iar muncitorul din fabrică stăpâneşte o parte din locul său de muncă. Doar dacă există o astfel de libertate politică şi economică, doar atunci putem vorbi de „piaţă liberă”. O asemenea libertate nu are numai un caracter moral, ea exprimă şi o realitate economică: doar în condiţii de libertate economia poate fi stabilă şi prosperă pe termen lung, fără să depindă de intervenţia masivă a statului.
    Când economia este controlată de o elită, fie în numele unui grup difuz de acţionari, fie în numele partidului şi al poporului, nici acţionarii şi nici poporul nu vor avea de câştigat, ci doar elita, iar această elită va exercita întotdeauna administrarea în funcţie de propriile ei interese. Comunismul s-a prăbuşit deja, iar în ultimii şaizeci de ani, capitalismul a depins de ajutoarele masive acordate de stat. Cu fiecare nouă criză a capitalismului, se măreşte intervenţia statului în economie, până când sistemul se va prăbuşi sub propria greutate – un fenomen la care asistăm, se pare, chiar în momentul de fată.
    Singurul mod de a deposeda elitele de putere este să le privezi de posibilitatea de a mai controla proprietatea. Acest lucru se va întâmpla, într-un fel sau altul, fie printr-o acţiune ordonată, fie în urma unui dezastru. Oricum, viitorul nu aparţine vastelor grupări corporatiste, iar o revenire la socialism este improbabilă. Viitorul se va găsi altundeva. Eu cred că viitorul nu se află de partea „globalizării”, care se dovedeşte a fi un sistem de subvenţii încrucişate, menite să ascundă imense disfuncţionalităţi şi ineficienţe, ci de partea democraţiei. Atenţie, însă, nu va fi o democraţie concepută în mod restrâns, doar în termeni politici, va fi o democraţie economică, de care va depinde cea politică. Să revenim însă la „absolutismul” proprietăţii, conceput în termeni capitalişti sau comunişti, menţionând, în spiritul celor dintâi, că proprietatea este un bun, dar, ca toate bunurile, nu este nelimitată. Proprietatea garantează libertatea unei persoane, dar din moment ce se găseşte în cantităţi limitate, acumularea ei în câteva mâini (publice sau private) duce la limitarea libertăţii, şi în cele din urmă, la distrugerea ei, aşa cum a remarcat Marx.
    Recurgând la câteva formule lapidare, sau mai bine zis, la câteva aforisme, aş afirma că trebuie să fim proprietari, nicidecum să fim luaţi în proprietate. Sau, cum a scris Dmitri Kleiner, ,,proprietatea în mâinile celui care munceşte înseamnă libertate. A fi la mâna proprietarilor înseamnă sclavie”. În esenţă, acesta este distributismul.

    Răspunde
  • Iar copy-paste, iar…..offff….saracu’, chiar nu poate mai mult si aia e…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.