Surprize din partea organizatorilor în ultima zi de Drăgaică + cine cântă la final

Azi, 24 iunie, se sărbătoresc Sânzienele sau Drăgăicuțele.

E ultima zi a Târgului Drăgăcii, unul dintre brandurile Buzăului, pe care municipalitatea a încercat și reușit – prin numărul crescut de vizitatori – să îl resuciteze în ultimele trei sezoane.

Pentru astăzi, ultima zi a Drăgăicii 2019, organizatorii au pregătit mai multe surprize:

„Iată că am ajuns la ziua de închidere a ediției din acest an a Drăgăicii Iarmafest! V-am pregătit un spectacol deosebit. În primul rând, cine va veni la Drăgaică îmbrăcat în ie românească are intrarea gratuită. Cununa de spice pentru fete este un bonus!

Tot azi, vom oferi admiratorilor din public tricouri ale Drăgăicii cu autografele celor mai îndrăgiți artiști care au evoluat pe scenă în acest an! Bineînțeles, vor fi nelipsite „tricourile pentru vecini”: brăileni, gălățeni, ilfoveni, vrânceni, brașoveni, ialomițeni, prahoveni, covăsneni și…alți europeni! Pe scenă vor evolua, pe lângă drăgăicuțe, și nume celebre ale muzicii românești: Ami, Zdob și Zdub. Seara va continua cu un splendid foc de artificii. La final, vom putea urmări împreună pe ecranele de la scenă a doua repriză a meciului de fotbal România – Franța, de la Campionatul European U21. Va fi o seară magică! Hai vecine pe la mine!” – mesaj postat de pagina de facebook a Drăgăicii

Iată și artiștii care vor urca pe scenă cu începere de la ora 18.00

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Surprize din partea organizatorilor în ultima zi de Drăgaică + cine cântă la final

  • Bine ca se termina tigania….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.