Suspecți de C-19, vizite de la o cameră la alta!

Situație îngrijorătoare la centrul de carantină înființat la Aqua Max (în apropierea podului de la Mărăcineni).

De aici, șase persoane (trei adulți și trei copii) – dintr-un grup de 13 rromi întorși din Anglia – au fost depistate cu coronavirus și transportate la spital.

NOU. Jandarmii au fost chemați să intervină de asistentele puse de pază. Asistentele au observat că restul persoanelor din acel grup (suspecte de infectare) nu stau în camerele repartizate și se vizitează reciproc.

Jandarmii au îmbrăcat combinezoanele, și-au pus măști, și au acționat pentru a restabili ordinea

„În urma controalelor efectuate, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de ”zădărnicirea combaterii bolilor”, pentru 6 persoane. Acestea ar fi încălcat regulile stabilite prin ieșirea din camerele repartizate pentru cazare, pentru a se vizita între ele sau a-și înmâna diferite obiecte de la o cameră la alta, creând astfel premisele răspândirii bolilor” – comunicat Prefectura Buzău.

134 de persoane controlate, 114 amendate!

Poliția Buzău a comunicat că în ultima zi 114 de persoane au fost identificate că nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație. În total, Poliție + jandarmerie au aplicat 161 sancțiuni contravenționale privind nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare în valoare totală de peste 215.000 de lei.

Concluzie

Mulți buzoieni nu-și întocmesc declarațiile pe proprie răspundere sau le completează în fals.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Suspecți de C-19, vizite de la o cameră la alta!

  • Credeti ca lucrurile astea nu se intampla in toate centrele de carantină din toata țara…sa fim seriosi….bravo poliției si jandarmeriei….bravo. Asa trebuie procedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.