Suspiciune că a fost răpus rapid de coronavirus. Dimineața s-a internat, pe seară a murit!

Tristețe în sportul buzoian, rămas fără unul din cele mai cunoscute personaje.

A murit Ștefan Miloș, personaj care se identifică, alături de Romeo Ilie, cu handbalul buzoian din ultimii ani.

Miloș a a acuzat săptămâna trecută o răceală sâcâitoare. Duminică dimineață s-a prezentat la Micro XIV. Pentru că era suspect, a fost condus la unul din corturile amenajate în curtea spitalului. Ulterior, starea i s-a agravat. Medicii l-au intubat, dar evoluția a fost galopantă. Pe seară, cunoscutul om de handbal de la Buzău a decedat!

În ultimii doi ani, Miloș a trăit satisfacția de a vedea echipa de handbal fete din Buzău ajunsă în prima ligă și chiar în Cupele Europene. S-a ocupat în ultimii ani de echipa de copii de la Gloria Buzău. În primăvară, la meciurile fetelor, a purtat o proteză cervicală

Deocamdată trupul acestuia e la morgă. Se așteaptă testul Covid pentru a se vedea dacă a fost sau nu purtător. În funcția de asta se va decide și asupra ceremoniei funerare.

Miloș a apărut în sportul buzoian cu echipa Filvatex, care evolua în liga a doua pe vremea în care la Buzău juca în prima ligă Astral Poșta Câlnău. Ulterior cele două cluburi s-au unit sub numele de HCM Buzău, iar apoi, din nou în liga a doua, HC Buzău. Echipa a fost rebotezată SCM Gloria Buzău după ce a fost preluată și finanțată de Primăria Buzău.

Miloș, trăind meciul la intensitate maximă

loading...

Un comentariu la „Suspiciune că a fost răpus rapid de coronavirus. Dimineața s-a internat, pe seară a murit!

  • Dumnezeu sa-l odihneasca ! A fost un mare OM ! Respect pentru tot ce a facut in handbalul buzoian !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.