Suspiciuni de CRIMĂ în noaptea de Revelion! Buzoian de 27 de ani, găsit mort!

Revelionul și prima zi a anului 2022 au fost prilej prilej de bucurie.

Nu și pentru o familie din Zorești (comuna Vernești) care a primit dimineața, pe 1 ianuarie, din Anglia, un telefon crunt.

Părinții (familia Brăgău) și fratele (Mădălin) au căzut pradă disperării. Al lor copil și frate, Cătălin Brăgău, a fost găsit decedat în apartamentul său – incendiat! – de pompierii și poliția din orașul Gosport din Anglia.

Cazul a fost relatat în dimineața primei zile a anului de presa locală din Gosport (orășel din sudul Angliei, de pe malul Canalului Mânecii)
El este buzoianul de 27 de ani, Cătălin Mihai Brăgău, al cărui trup a fost găsit în apartamentul incendiat. Poliția din Gosport suspectează inclusiv posibilitatea producerii unei crime!

De ce crimă ? Pentru că riveranii au relatat poliției că înainte de izbucnirea incendiului au auzit larmă dinspre apartament și un geam spart.

Dar, cei care petrecuseră de Revelion în apartament, au spălat putina, cum se zice în România, înainte de venirea pompierilor și a polițiștilor.

Articol din presa locală

Familia și prietenii cer ajutorul comunității

Pe lângă vestea nenorocită a decesului, plus anunțul lapidar al poliției, „moarte suspectă”, familia Brăgău a mai primit o lovitură.

E în imposibilitate financiară de a repatria trupul băiatului (care zace acum la morga locală) și de a-l înhuma creștinește, acasă, la Zorești.

Familia, dar și prietenii, au cerut ajutorul comunității, pentru a găsi resursele financiare necesare aducerii trupului în țară:

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.