Tadici: „La Buzău sunt șase jucătoare care au luat campionatul”

E omul momentului în handbalul românesc.

Celebrul Tadici a reușit duminică să bată vedetele de la CSM București cu o echipă – Zalău – considerată de specialiști – ca valoare – de jumătatea inferioară a clasamentului.

Într-un interviu amplu acordat azi GSP – CLICK AICI – Tadici a dezvăluit că în iunie și iulie a avut pe masă un contract generos din partea SCM Gloria Buzău. Pe lângă bani, Tadici a recunoscut și că fost momit de Buzău și cu o echipă bună.

„Da, am avut ofertă de la Gloria Buzău să merg să antrenez. Pe un salariu de trei ori cât la Zalău. Și aveam echipă formată, cu șase jucătoare care câștigaseră campionatul la Vâlcea”, a spus Tadici

Cele șase campioane cu Vâlcea, ajunse la Buzău:

Petrovici – pivot, Popa (fostă Iuganu) – extremă dreapta, Gavrilă – centru, Blazek – portar, Pricopi – centru, Khouildi – inter

Tadici a explicat de ce nu a dat curs ofertei:

„Dar nu m-a interesat oferta de la Buzău. Țelul meu e să ajut echipa națională. Vreau doar să nu ajungem și cu fetele la nivelul băieților. Că spre asta ne îndreptăm. Dar eu degeaba am tras un semnal de alarmă și în Consiliul de Administrație. Strategia echipei naționale se face la grătare, acasă la oameni din federație!”, a spus Tadici.

Refuzată de Tadici, SCM Gloria l-a adus pe Ovidiu Mihăilă, de la băieți, de la Steaua.

Sâmbătă, Ovidiu Mihăilă a debutat pe banca Gloriei în succesul facil 32-22 cu „U” Cluj

După ce a pierdut la Zalău, CSM București va juca etapa viitoare cu Gloria Buzău. În etapa a șasea, la Zalău va ajunge și Gloria Bz.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.