Taiwanezul Hung, desemnat cetățean de onoare. Discurs impresionant în limba română: „Sunt buzoian. Mă simt acasă la Buzău”

Conform informațiilor venite din mai multe surse taiwanezul Clement Hung are patru mii de buzoieni angajați!

Atât la Romcarbon, unde e proprietar, cât și la firmele din Green Group unde este director.

Ar fi în aceste condiții, cel mai mare angajator din domeniul privat din județul Buzău.

Pentru acest lucru, la recomandarea expresă a primarului C-tin Toma, Clement Hung a devenit azi cetățean de onoare al municipiului Buzău.

În cadrul ceremoniei desfășurate la Primărie, Clement Hung s-a străduit să țină un discurs în română, după ce a scris câteva rânduri pe telefonul mobil.

A impresionat în special când a spus că este un vizionar și că se consideră buzoian și că acasă pentru el înseamnă Buzău. Într-un alt discurs ținut ceva mai târziu, Clement Hung a precizat că a invitat și alți oameni de afaceri să vină la Buzău pentru a investi.

Mai jos puteți urmări discursul ținut imediat după primirea de la C-tin Toma a documentelor care-i certifică statutul de cetățean de onoare al orașului. 

 

 

loading...

4 comentarii la „Taiwanezul Hung, desemnat cetățean de onoare. Discurs impresionant în limba română: „Sunt buzoian. Mă simt acasă la Buzău”

  • Nu mai avem buzoieni sa I facem cetățeni de onoare. ? de tot rasul am ajuns. Sa facem cetățeni de onoare taiwanezi. Ca are o firma

  • Rușine primare. S au terminat buzoienii și ai trecut la taiwanezi. ? Poate treci și prin simileasca

  • Rusine sa va fie voua care comentati aiurea ,in necunostinta de cauza..
    Omul asta are un grup importat de firme cu mii de angajati care aduce bani multi Buzaului si care da un loc de munca poate si unora ca voi…
    „Taiwanezul asta ” cu il numiti voi are foarte multi ani de cand si-a dedicat viata Buzaului si firmelor din Buzau pe care le considera „copiii lui”.
    Deci gura mica…

  • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.