Talcioc și Piață Buzău. Mai întâi a anunțat Toma, apoi Iohannis

Invitat în această seară la Campus TV, primarul Toma a anunțat că „mâine dimineață vom lua o decizie în privința talciocului, după ce orașul Buzău a intrat în scenariul roșu”.

„Îmi pare rău, nu avem ce face”, a adăugat Toma – care a lăsat astfel a se înțelege că decizia va fi închiderea.

La zece minute după Toma a lămurit lucrurile Iohannis. Acesta a anunțat de luni intrarea tuturor școlilor în on-line, trimiterea angajaților în tele-muncă, închiderea magazinelor la ora 21.00, dar și interzicerea funcționării târgurilor și a piețelor.

Așadar, sunt șanse mari să se închidă nu doar talciocul duminical de la Drăgaică, dar și Piața Centrală și celelalte piețe mai mici!!!

UPDATE:

Conform Hotărârii nr. 52 a Comitetului pt. Situații de Urgență – ce trebuie aprobată de guvern înainte de a intra în vigoare – piețele în aer liber vor putea totuși funcționa în continuare.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Talcioc și Piață Buzău. Mai întâi a anunțat Toma, apoi Iohannis

  • N-am nimic cu super-market-urile , sunt necesare, dar consider că etalonul de aprovizionare SANATOASA a buzoienilor rămâne PIATA CENTRALA ! In pofida multor disfuncționalități, trebuie să recunoaștem că venim la Piață cu o altă stare de spirit când știm că legumele și fructele respiră a pământ buzoian și a mâini crăpate de muncă ale ” sârbilor ” sau a celor din comunele învecinate… Cu un control mai dur și permanent al purtării măștii de către comercianți și cumpărători în aceeași măsură putem trece cu brio peste infectarea cu Sar-Cov și putem asigura hrana locuitorilor orașului . Puțin efort și înțelegere reciprocă ar fi atât de necesare !

  • „Legumele si fructele respira a pamant buzoian” in Piata Centrala ?! Aaahh, am uitat, asa ne spun pietarii…
    Da, sigur…. :)))))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.