Tâlharii vin din pădure. Un buzoian a pățit-o!

În atenția buzoienilor care se deplasează înspre și dinspre București.

Recomandarea e de a evita pe timpul nopții de a opri în parcarea din pădurea de la Sinești.

Aici s-a ajuns ajuns ca-n vestul sălbatic! O gașcă de tâlhari atacă șoferii opriți pe E 85. Îi bat și le fură tot ce au.

Un buzoian a trecut printr-o astfel de întâmplare în timp ce se întorcea alături de soție și cei doi copii dintr-o vizită la părinți, la Buzău.

„Era ora 21.30 când a oprit la popasul din Sinești, aflat la 30 km de Capitală, ca să se mai dezmorțească. În momentul în care a rămas singur în parcare a fost atacat. Cum poți fi prăduit ca în vestul sălbatic, la final de vacanță! Sinesti, E85, Buzău către București. În aceasta seară am oprit intr-o parcare, pentru o pauză de condus. Am urcat repede în mașină când am văzut că cea din fața mea, oprită și ea în parcare, a plecat. Am avut o bănuială, un sentiment ce mi-a zis să mă car. Fix in acel moment am văzut oameni ieșind din pădurea de pe marginea drumului, venind spre mașina mea în viteză. Eram deja înăuntru și am văzut cum un tânăr era deja ghemuit în spatele mașinii. Am blocat ușile, am plecat în viteză și am sunat la 112. Mi s-a făcut legătura la Poliție, care mi-a spus că sigur am roata înțepată și o mașina care sigur mă urmărește. Deci știau. În timp ce vorbeam cu ei la telefon, mi-a apărut în bord mesajul de pană pe spate, dreapta. Le-am dat datele mașinii și locația și mi-au spus că vin după mine. Am reușit sa ajung la benzinăria Mol din Voluntari. Și să umflu roata. A apărut și poliția care mă căuta. Mi-au spus că am avut noroc, pentru că alții, în zilele trecute nu au fost la fel de norocoși. Au fost bătuți, jefuiți. Băi, în ce țară trăim?

PS: aici a fost vorba de o secunda. Secunda în care m-am urcat în mașină. E clar ca erau pregătiți să atace, dar urcându-mă în mașină au înțepat roata dreapta spate pentru a mă prinde mai târziu. Acea secunda în care am decis să intru in mașina a fost diferența între a fi lovit sau a scăpa. Am aflat în seara aceasta că, mai nou, aruncă diverse obiecte în fata mașinii pentru a provoca o ieșire in decor și a jefui”.

Postarea a devenit virală pe facebook. A strâns 37 de mii de distribuiri și 14 mii de comentarii!

Citește și articolul: VIDEO. Iată ce greșeală gravă face acest șofer!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Tâlharii vin din pădure. Un buzoian a pățit-o!

  • daca politia stie ce se intimpla in aceea zona de ce nu stau la pinda ca sa i prinda pe tilharii ce le este frica sau sint mina in mina deci nu isi fac datoria in urma reclamatiilor

  • Noi nu avem suficienți polițiști ca să supravegheze străzile și locatarii de la bloc ,și dvoastră vreți să vă apere de tâlhari ,care oricum sunt mai numeroși,și să ne atenționeze să ne asigurăm singuri mașinile sau celelalte mijloace de transport .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.