Tamponare ca la biliard între trei autoturisme înainte de semaforul de la Crâng

„Da, e vina mea, n-am fost atent. E primul meu accident în 42 de ani de șoferie. Îmi cer scuze celor din fața mea. Tamponările au fost ușoare, n-aveam viteză”, a explicat Fănică Bârlă, fostul viceprimar.

Mașina tamponată de autoturismul lui Bârlă a fost proiectată într-un alt autoturism.

Fostul viceprimar își va repara mașina din buzunar, iar celelalte două pe cheltuiala firmei de asigurări.

Deși tamponările par ușoare (se vede din foto că mașinile sunt avariate ușor) s-a sunat la 112 și s-a solicitat venirea inclusiv a pompierilor (nu luase foc nimic, fumul era de la airbag). Doi pasageri din prima mașină (bucătarul Cristi Ice și logodnica sa, 38 respectiv 31 de ani) au solicitat să meargă la UPU, acuzând dureri la coloană.

Din păcate autospeciala de pompieri plecată în viteză spre „incendiul” autoturismelor a făcut o tărășenie și mai mare (CLICK AICI pt. detalii)

„Din primele verificări a rezultat că în timp ce se afla staționat la semaforul de la intersecția bulevardului Stadionului cu bulevardul Bălcescu, direcția de deplasare către Micro XIV, un turism condus de un buzoian de 45 de ani a fost lovit din spate de un auto condus de un buzoian de 35 de ani care la rândul său a fost lovit de un auto condus de un bărbat de 62 de ani, din Buzău. În urma coliziunii un bărbat de 38 de ani și o femeie de 31 de ani, pasageri în prima mașina au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate” – informare IPJ Buzău

Bărbatul de 62 de ani din comunicat era Fănică Bârlă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.