Tamponare față – spate între Popasul Merei și intersecția cu Lipia

IPJ Buzău a anunțat în această dimineață producerea unui accident rutier pe Șoseaua Buzău – Ploiești.

S-a tamponat față – spate, aproape de intersecția spre Lipia, două autoturisme VW Golf.

Conform unor martori, primul Golf a oprit pe carosabil după ce i-ar fi luat foc motorul. Șoferul se chinuia să stingă focul cu zăpadă, când un alt șofer de 74 de ani n-a fost atent…

IPJ Buzău: „Din primele date de la fața locului, autoturismul condus dinspre Buzău către Mizil, de către un șofer în vârstă de 74 de ani, din Buzău, a intrat în coliziune cu un alt autoturism dinaintea sa, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 45 de ani,din C.A Rosetti.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 45 de ani și a pasagerilor din autoturism, cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, toți din comuna C.A Rosetti, aflați în afara autoturismului.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Tamponare față – spate între Popasul Merei și intersecția cu Lipia

  • Două vești excelente, care denotă faptul că românul nu este cu nimic mai prejos decât ”civilizații”: spre Brăila dar și pe Al Industriilor asfaltul se belește. Ambele zone au fost refăcute de catre Strabag, acum vreo doi respectiv nici un an, semn că unde nu e lege (prea) clară, respect și demnitate față de cetățeni și autorități (aici ne ”ajută” mult Toma dar și garderoba dânsului), e loc de multă tocmeală și acceptare umilă. Constat astfel că aproape doar la Buzău unele lucruri nu se pot face à la pisicuța găștei întrucât există explicatori talentați și receptori fraieri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.