emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Tamponare în coloană, o victimă preluată de ambulanță VIDEO

Un accident s-a produs în urmă cu câteva minute pe Bd. Unirii, aproape de fostul Toledo (acum Carrefour Express).

Sunt implicate două șoferițe de 74 respectiv 35 de ani.

Mai multe mașini sunt implicate în carambol. La fața locului sunt și două ambulanțe, două victime primesc îngrijiri medicale.

Traficul pe sensul către Unirii Sud se desfășoară cu greutate.

Vezi mai jos un clui VIDEO de la fața locului.

INFORMARE IPJ BUZĂU:

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Unirii Sud, pe prima bandă a sensului de mers, către Calea Eroilor, o buzoiancă de 74 de ani, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de întoarcere, în apropierea marcajului longitudinal dublu continuu, fără să se asigure.

În această împrejurare a fost acroșată de un autoturism, care circula pe același sens, pe banda a doua, la volanul căruia se afla o femeie de 35 de ani, din municipiul Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor două șoferițe, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

INFORMARE SPITALUL JUDEȚEAN:

In urma accidentului rutier, la U.P.U. a S.J.U. Buzau au fost transportate 2 victime, in varsta de 75 de ani, respectiv 34 de ani. Prima victima, in varsta de 75 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu TCC cu pierdere de cunostinta, traumatism cot stang, traumatism toraco-abdominal. La acest moment, pacienta este stabila hemodinamic si respirator, in curs de investigatii. Cea de-a doua victima, in varsta de 34 de ani, a fost ranita usor, in curs de investigatii.

loading...

Un comentariu la „Tamponare în coloană, o victimă preluată de ambulanță VIDEO

  • Scleroza cauzata de varsta isi spune cuvantul. Mamaia a vrut sa intoarca, ptr ca Unirii i s-a parut suficient de larga. Ca mai este si linie dubla continua, nu mai are nicio importantza la 74 de ani……[Leo]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.