Tamponare în trei, intersecție spre Țintești

Ce mai freamăt, ce mai zbucium, în această seară dinspre Buzău înspre Gălbinași.

Multe autospeciale de la Ambulanța, ISU, IPJ etc. toate cu sirenele pornite s-au îndreptat înspre Coco Rico.

La intersecția drumului spre Brăila cu șoseaua spre Țintești s-au ciocnit, față – spate, trei autoturisme:

Tamponarea s-a produs pe sensul către oraș. Conform IPJ Buzău o persoană ar necesita îngrijiri medicale.

Primul din serie a oprit pentru că mașina din față a semnalizat virajul la stânga spre Țintești. Cei doi din spate n-au văzut (la timp).

IPJ Buzău: „Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 3 autoturisme, care erau conduse pe direcția Brăila către Buzău, de către trei șoferi buzoieni, în vârstă de 31, 67, respectiv 46 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului în vârstă de 67 de ani, acesta fiind preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale”

IPJ Buzău a anunțat un al doilea accident produs în județ. La intrare în Rm. Sărat, pe str. Stadionului, au fost accidentați doi pietoni care traversau pe zebră. Șoferița

„Autoturismul condus de o șoferiță în vârstă de 72 de ani, din Valea Râmnicului, pe direcția Focșani către Buzău, a surprins și accidentat doi pietoni, o femeie și un minor, în vârstă de 34, respectiv 14 ani, ambii din Râmnicu Sărat, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal. Pietonii au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale”.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.