Tamponare pe Strada Sporturilor

Accident produs în urmă cu câteva minute pe Strada Sporturilor din vina unei șoferițe:


Șoferița Daciei Logan gri (54 ani, Buzău) nu s-a asigurat corespunzător la pătrunderea de pe strada secundară (Vl. Maximilian) pe cea principală, str. Sporturilor.


Dinspre Sala Sporturilor circula autoturismul Hyundai roșu (șofer, 64 de ani, Buzău). În urma tamponării șoferul a fost transportat la UPU Buzău.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Tamponare pe Strada Sporturilor

 • Ar trebui bumper de calmare a traficului poziționat înaintea trecerii de pietoni din proximitate, pentru a facilita și accesul din str. Vladimir Maximilian. Se circulă cu viteză mare dinspre Sala Sporturilor catre Dorobanți.

  Răspunde
  • Omule, nu! Ar trebui lasate niste artere principale libere de semafoare, limitatoare si alte porcarii. Vei intra mei greu din celelalte stradute, dar odata intrat, mergi lejer. Ii va afecta pe aia care merg cu masina la paine sau isi duc copiii la scoala la 500m distanta, dar ii va avantaja pe cei normali la cap, care fac drumuri lungi.

   Răspunde
 • mamaaa… ramanem fara stiri… Stirea de maine : o pisica a ramas blocata intr-un copac. S-a dat singura jos.

  Răspunde
 • Ori e o greseala ca a avut joi, ori a mai fost unul cu o zi inainte, ca miercuri la amiaza am trecut pe acolo si era acolo in dreptul spalatoriei plina strada de resturi (plastice mici, si chiar si ceea ce pareau cioburi de geam).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.