Tânăr de 17 ani din Buzău, lăudat la nivel național!

El e Vlad, un tânăr de 17 ani din Buzău.

Învață la Liceul de Arte și, în timpul liber, e voluntar ISU.

În ultimele ore a primit sute de felicitări din toată țara!

„Nu trebuie lumânare! Nu o las să moară!”

Buzoianul de 17 ani a ajutat la salvarea vieții unei bătrâne de 80 de ani, căzute în stația de autobuz.

Voluntar ISU Buzău, cu peste o sută de misiuni la activ, Vlad stăpânește manevrele care salvează vieți.

Printre comentariile de felicitare și-au găsit loc și opinii conform cărora ar fi util ca în liceu să fie introduse cursuri de acordare a primului ajutor.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Tânăr de 17 ani din Buzău, lăudat la nivel național!

 • Bravo!
  Ar fi util de introdus și niște ore de legislație rutieră, de educație financiară, de educație sexuală.
  Dar cu cine?!

  Răspunde
 • De acord cu Cătălin! Scoase orele de religie care nu sunt folositoare și introduse ore care salvează vieți. Biserica te înmormântează!

  Răspunde
 • Biserica și religia sunt cele mai folositoare. Nimic fără Dumnezeu!

  Dar și ore de legislație rutieră, de educație financiară, și chiar de educație sexuală.

  Nunai tâmpiții au impresia că religia și/sau Dumnezeu exclud știința! Și sunt mulți! Și se cred, în mod fals, deștepți!

  Răspunde
 • Cristina, esti extrem de inteligenta! Atat de inteligenta incat nu poti intelege scopul si rolul religiei in vietile oamenilor.
  Dar asa, desi sunt convins ca te depaseste, te-ai intrebat vreodata de ce toate popoarele lumii spun ca „omul fara Dumnezeu” e omul cel mai periculos?
  E incredibil cum voi, astia tinereii, sunteti atat de tantalai incat sa va lasati manipulati de unii care au interese babane pe niste teme pe care voi, fiind subtirei la minte, educatie si experienta de viata , nu le intelegeti.

  P.S. Niste ore de „viata” nu ar strica. Educatie rutiera, educatie sexuala, educatie financiara, educatie profesionala (da, sa-i ia pe micuti incepand din clasa a 5-a si in vacanta de vara sa ii duca macar o saptamana in diverse domenii, sa vada cu ochii lor despre ce e vorba). Si toate astea se pot face in locul orelor de trigonometrie, chimie, fizica ( trigonometria este absolut pierdere de vreme la nivelul gimnaziului si liceului, notiunile de baza ale chimiei nu necesita multe ore in multi ani, fizica e necesara doar cat sa stii care-i treaba cu electricitatea, forta de frecare, forta centrifuga, centripeta si cam atat).

  Răspunde
 • Calea Lactee este alcatuita din „cateva” sute de MILIARDE de stele. Printre aceste miliarde exista si sisteme planetare (precum al nostru). Universul „observabil” (cat s-a cartografiat din el pana acum), cu un diametru de 93 mld ani lumina, cuprinde circa 2000 MILIARDE de galaxii.
  In galaxia noastra a fost identificata pana acum o planeta super-locuibila, Kepler-442b. Oare ce rol o avea acolo religia, la o adica?
  Tanarul si-a ales un set de ocupatii „netolerabile” societatii actuale, d-aia e de mirare pentru majoritate. Probabil nu a fost dus de manutza de catre mamica si nici adidasi de sute de lei la luna nu a fost nevoie. O fi keplerean?!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.