Tânăr de 27 de ani, deces fulgerător

Un tânăr de 27 de ani s-a prăpădit azi, brusc, din câte se pare în urma unui anevrism.

E vorba de fiul fostului prefect Gabriel Baltă, din perioada 2012 – 2016.

Mircea Baltă era acasă, la Mierea, când s-a întâmplat nenorocirea.

În loc de nuntă, familia trebuie să se pregătească acum de înmormântare. Gabriel și Adriana Baltă lucrau la Primăria Buzău.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Tânăr de 27 de ani, deces fulgerător

 • Ramane de aflat cu ce vaccin din asta nou s-a injectat.
  Sa stie lumea de care sa se fereasca.
  Ceva imi spune ca e cu Pfizer, ca e cunoscut faptul ca bugetarii din institutiile locale cu asta s-au vaccinat.

 • Dumnezeu să-l ierte!
  Omul nu lucra doar la primărie, ci avea și o firma de IT care avea contracte cu statul în derulare. Lucra foarte mult, iar epuizarea l-a terminat încet, dar sigur.
  Nu are nicio legătură cu vaccinul.

 • @Anonim, termina cu voma.
  Ala e voma, nu comentariu.

  Sfat: NU te vaccina. Te rugam noi !

 • Sigur are legătură cu vaccinul. Pot să spun doar atât: un reprezentant al armatei mi-a recomandat să nu fac acest vaccin,este atentat la siguranța personală. Nu are nici o valoare. Eu și familia mea nu am avut o viroza de 12 ani,deci suntem imuni la toate prostiile lor inventate .

 • @Anonim , ai face bine să-ți păstrezi inepțiile în sânul propriei așa-zise „IMUNE” familii și nu să atentezi la sănătatea publică , promovând cunoscuta teorie a virusului pandemic inventat . „Tu și familia ta” vă dovediți a face parte din acea specie-categorie socială incapabilă a experimenta EMPATIA umană , capacitatea de a nu rămâne insensibil la suferința semenilor afectați . Să presupunem că chiar ați avea un sistem imunitar infailibil , asta nu vă dă dreptul să ignorați drama altor oameni , vulnerabili fără vina lor, pe care i-au îmbolnăvit și chiar ucis unii de teapa voastră , care ignoră vaccinarea și regulile sanitare . Simplul fapt că faci comparație între viroza banală de acum 12 ani și actuala pandemie , dovedește cu prisos cât de limitată îți este propria gândire . Față de astfel de indivizi , legile sanitare actuale sunt prea blânde.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.