Tânăr de 27 de ani, înjunghiat. Bătaie în trafic

Incident petrecut aseară la Bâscenii de Sus (comuna Calvini, jud. Buzău) la intersecția a doua drumuri județene (DJ102L și DJ 102B).

Doi buzoieni (șofer 27 de ani al unei autoutilitare și pasager de 50 de ani, ambii din Chiojdu) și-au primit o bătaie soră cu moartea pentru că au claxonat și atras atenția proprietarilor unui autoturism că au parcat incorect și că blochează drumul.

Deranjați de observația primită, posesorii autoturismului (22 și 50 de ani din Cătina) au sărit să-i bată pe cei care le-au atras atenția.

Agresorii s-au folosit și de un cuțit cu care l-au înjunghiat la torace și în mână (antebraț) pe șoferul care a claxonat.

Scăpat cu fuga (după ce a primit și el bătaie), pasagerul din autoutilitară, a sunat la 112 (ora 18.45) pentru a cere ajutor și a solicita intervenția rapidă a unei ambulanțe.

Polițiștii ajunși la fața locului, i-au reținut pe agresori pentru 24 de ore (lovire + tulburarea liniștii publice), iar azi ar urma să fie arestați pentru 29 de zile.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Tânăr de 27 de ani, înjunghiat. Bătaie în trafic

  • ‘Jmecherie. Asta e autoritatea statului. De aia se intampla asa. Pentru ca undeva, candva, cei 2 au petrecut cu vreun mare militian si acum au impresia ca spatele le este, intr-un fel, asigurat.

  • Lipsa de educație duce la astfel de comportamente deviante. Țara ne vrea proști, ușor de manipulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.