Tânăr de 29 de ani la spital. „Nu l-am văzut. Venim tocmai din Maramureș!”

Accidentul s-a produs aproape de podul de la Mărăcineni, la trecerea de pietoni de lângă „Moara Drăgăicilor”.

„Pur și simplu nu l-am văzut. E culmea, vin tocmai de la Maramureș, de la Borșa. N-am avut niciun incident pe drum și am pățit-o tocmai când am ajuns acasă. Mi-au bătut în ochi farurile de la mașinile de pe contrasens, nu știu când a apărut”, ne-a spus șoferul din mun. Buzău.

Șoferul, soția și un câine

Victima are 29 de ani, este localnic – din Mărăcineni – și se numește Cătălin Toader. A fost lovit la picior și transportat cu ambulanța la spital.

„Trebuie făcut ceva cu trecerea asta. Șoferii circulă cu viteză, nu sunt atenți, e foarte periculos să traversezi, îți riști viața”, ne-a spus sora victimei.

Poliția este la fața locului și efectuează cercetări. În apropiere este o petrecere țigănească cu lăutari, cu muzica dată la maximum.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Tânăr de 29 de ani la spital. „Nu l-am văzut. Venim tocmai din Maramureș!”

  • Normal ca nu l-a vazut daca trecerea de pieroni e in bezna totala si vin 2 coloane de masini pe sensul opus de mers. Daca moare omul se vor pune 2 lampi…

  • Au dus-o mai departe de pod și nu au rezolvat nimic, accidente în continuare, nu este iluminata
    corespunzător sa se vadă de la distanta, nu limitatoare de viteza nimic, când au schimbat locația ziceau ca din cauza podului ca se circula cu viteza sunt accidente.

  • De ce pana in zebra nu se monteaza politistul mort si pe o parte si pe de alta si cu niste marcaje aplicate pe asfalt cum sunt cele de la Sinesti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.