Tânăr în suferință, găsit pe o cărare din Pădurea Crâng

Ambulanța a fost chemată în această seară în Pădurea Crâng.

Un tânăr a fost găsit căzut, în stare de suferință, pe o cărare din pădure de un grup de copii care se plimbau cu bicicletele.

În imaginile primite de la un cititor, căruia îi mulțumim, se observă alaiul care însoțește tânărul purtat de ambulanțieri pe targă înspre ambulanță.

Din imagini se observă că tânărul de pe targă nu (mai) reușea să articuleze cuvintele. Bine că a fost găsit, altfel cine știe ce s-ar fi putut întâmpla în această noapte, în beznă, în pădure.

ZVON. Unii dintre tinerii care se dau cu bicicletele prin pădurea Crâng spun că locul în care a fost găsit tânărul din această seară e evitat de ei. „Pe acolo au loc niște ritualuri, probabil satanice. Pe copaci sunt lipite niște timbre ciudate”, a spus unul dintre ei. Poate acest amănunt le va fi util polițiștilor care vor investiga această speță.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Tânăr în suferință, găsit pe o cărare din Pădurea Crâng

 • … dacă e înțepat asta e… probabil nu știa ce face vaxul!

  Răspunde
 • Fugi bre, vaxul este sigur și eficient!

  Răspunde
 • Chiar ma gandeam….chiar ma gandeam….cum de nu mai apare pixelatul copy-paste cu aberatiile lui obsesiv-compulsive despre vaccin…

  Bre, drogurile luate de acel tanar nu au legatura cu niciun vaccin din lume.

  Oaie.

  Răspunde
 • În primul rând individul e vaccinat cu Johnson, în al doilea rând ştiu cine e după ridicarea mâinii (tipul are apucături de a imita că trage cu o armă) şi după sunetele pe care le scoate, în al treilea rând e alcolic, n-are treabă cu drogurile şi în al patrulea rând chiar dacă există un 666 scris cu vopsea roşie pe un copac în pădure pe lângă heleşteu pe stânga cum ai turnurile de apă în faţă, în Buzău există teribilişti, nu şi satanişti adevăraţi.

  Răspunde
 • este pop cristian sabin. a mai aparut aici pe site cand urla dimineata beat mort dupa o profesoara de franceza pe unirii sud.

  Răspunde
 • Vai, nu pot sa cred ca nu e de la vaccin….ntz….ntz…ntz.
  PS conform cercetatorilor pixelati, io’ mai am un an si mor, ma duc repede sa-mi traiesc veatza’.

  Răspunde
 • Nea Cătăline, da’ sa nu ne faci pocinogu’ sa trăiești vreun pic de veatză taman pe lângă băltoacă fincă, uite, asocierea dintre ritualurile satanice + vaccin = kaput !

  Răspunde
 • De ce nimeni nu vorbește de aleea ce duce de la intrarea în Crâng, imediat pe dreapta cum intrii in parc, până în micro 14, populată de indivizi dubioși ce sălășluiesc pe acolo din totdeauna? Îți este și teamă pentru copii sau femeie. Deunăzii un cetățean chiar l-a pocnit pe unul ce se masturba in plina zi pe acolo, cetățeanul plimbandu-se cu soția și copilul. De ce poliția nu face nimic???!! Ne facem că plouă, vă faceți că plouă!!!

  Răspunde
 • Dha…dhhaaaa, vagcinul si numai iel ie cauza la toati boalili din lumi….mea’ zis miii, pixil cel intelept si bini informat….
  Dha…dhhaaa… !!!!

  http://www.rechindebahlui.ro, unde toati stirilii ie pi buni !

  Răspunde
 • Mama „victimei” găsite în Crâng lucrează la gardienii locali, la primărie.

  Răspunde
 • Nene AKU, nu e panica, bre, pe acea legendara alee pomenită de ‘mneata copiii și fumeile îs în siguranță, pe acolo își fac veacu’ exclusiv bulangiii, poponauții, gaițele, și alte sinonime, de-aia e si cunoscuta in folclorul local drept „Aleea bulangiilor”.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.