Tânăra buzoiancă a lovit un polițist, apoi s-a ascuns

„Vătămare corporală gravă și rezistenţă faţă de autoritatea de stat”, sunt acuzațiile aduse de poliția austriacă împotriva unei buzoience de 35 de ani din Vernești.

După comiterea faptei de ultraj, buzoianca a fugit în România în speranța că va scăpa nepedepsită.

Ghinion, austriecii au dat-o în urmărire internațională, iar ieri polițiștii buzoieni au depistat-o la niște rude la Breaza, unde se ascundea.

Femeia a fost încătușată, condusă la arest, iar azi un judecător al Curții de Apel Ploiești a emis un mandat de 15 zile – arest preventiv.

Femeia urmează să fie trimisă pachet înapoi în Austria pentru a fi judecată și condamnată.

„Polițiștii buzoieni au depistat pe raza comunei Breaza, o femeie de 35 de ani din comuna Verneşti, urmărită la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Austria. Împotriva femeii s-a emis un mandat  european de arestare, pentru comiterea a trei infracţiuni pe teritoriul Austriei. Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. Curtea de Apel Ploiești a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 15 zile în vederea predării catre autoritatile judiciare din Austria” – informare IPJ Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „Tânăra buzoiancă a lovit un polițist, apoi s-a ascuns

  • Cum sa confunzi politia austriacă cu cea română? Trei’j de ani ii dau aia …..

  • Fetele astea cred ca si pe acolo este ca in Romania: ii dai politistului o bucatica de ‘pasarica’ sau 50 de euro si poti sa iti faci de cap.Sa stea in puscarie pana o sa o chemam noi inapoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.