Tânără de 18 ani DISPĂRUTĂ. Buzoienii, rugați să dea informații

„AȚI VĂZUT-O?”

E mesajul transmis azi la prânz către presa locală de către Poliția Buzău pentru a fi diseminat către buzoieni.

„Polițiștii buzoieni caută o tânără, în vârstă de 18 ani, din Pietroasele, care ar fi plecat voluntar de acasă la data de 14 aprilie 2021.

Poliţiștii au fost sesizați în ziua de 16 aprilie a.c., cu privire la faptul că numita IAMANDEI IOANA TEODORA a plecat de acasă pe raza municipiului Buzău și nu a mai revenit până în prezent. Ultima convorbire telefonică a părinților cu persoana dispărută a fost în ziua părăsirii domiciliului, în jurul orei 16.00, când tânăra a menționat părinților că intenționează să meargă în vizită la o cunoștință din municipiul Buzău.

Semnalmente: înălțime 1,78 metri, greutate 80 kg, ochi căprui, păr lung șaten, fără semne particulare.

Ultima dată a fost văzută purtând o geacă de culoare roz cu glugă gri, blugi de culoare albastră, adidași negri. Avea asupra sa un rucsac de culoare grena.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”.

Teodora Iamandei a împlinit 18 ani în februarie și este din Pietroasele.

Tânăra este elevă la Liceul Pedagogic în clasa a douăsprezecea și se pregătea pentru admiterea la facultate. Părinții sunt respectați în comunitate. Mama, dna Mirela, este învățătoare la Pietroasele, iar Viorel Iamandei, tatăl, este pădurar.

Teo, cum îi spun prietenii are mobilul închis și nu se poate lua legătura cu ea.

În urmă cu patru zile, tânăra de 18 ani anunțase pe facebook că a devenit distribuitor al produselor unei companii de înfrumusețare.

Cu lacrimi în ochi, părinții o roagă pe Teodora să se întoarcă acasă în caz că vede postările de pe facebook. Asta în cazul în care, din diferite motive, plecarea acesteia a fost una voluntară.

Prietenii acesteia iau în calcul și varianta – mai gravă – că Teodora ar fi fost răpită.

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Un comentariu la „Tânără de 18 ani DISPĂRUTĂ. Buzoienii, rugați să dea informații

  • Exact cum bănuiam, fete fără minte. Părinții fac eforturi să nu le lipsească nimic, să învețe carte să ajungă ceva în viață și lor le curg balele după câte-un terchea-berchea, de parcă s-ar fi terminat lumea. Bănuiesc că nici de școală nu prea-i mai ardea, așa că “are” viitorul asigurat. Bine măcar că s-au liniștit bieții părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.