Tânără ingineră din Buzău, răpusă de cancer la doar 31 de ani. Avea o fetiță de trei ani

Tragedie într-o familie din Buzău.

O tânără mămică de doar 31 de ani, s-a prăpădit ieri.

Conform cunoscuților, Denisa Manole s-a îmbolnăvit în urmă cu cinci ani de cancer la sân.

Din păcate în ciuda numeroaselor tratamente și a operației pe care a suferit-o, cancerul nu s-a lăsat învins.

Denisa a făcut metastază cerebrală și a pierdut lupta cu viața, lăsând în urmă multă durere în familie și regrete printre cunoscuți. 

Denisa Manole era inginer agronom, dar nu a apucat să profeseze, lucrând înainte de boală, între 2010 și 2012 la Asociația Pro-Democrația alături de Horațiu Anghelescu.

Locuia împreună cu părinții, soțul (cadru militar la unitatea de la Mărăcineni) și fetița la unul din blocurile turn de pe strada Ion Băieșu (fostul sediu PD).

Iată câteva din ultimele mesaje ale Denisei de pe Facebook.

Buna! Sunt Denisa Manole si am o rugaminte mare. Am 5 metastaze cerebrale cu edeme si am nevoie de ajutor. Singura posibilitate de a mai prelungi viata ar fi un medicament, opdivo, care nu este decontat si care costa 3500 euro lunar. Din pacate va trebui sa-l fac atat cat voi mai trai… asa ca am nevoie de ajutorul vostru.


Nu inteleg de ce dar TOTI oncologii si neurochirurgii din Romania, atunci cand aud ca ai metastaze cerebrale, ridica din umeri si-n gandul lor zic: „du-te acasa si ia-ti cosciugul ala frumos si rochia care-ti place….o sa mori!” Si pe gura zic:” sa va dau o reteta cu morfina”….
Da, da, da dar la 30. de ani????
Eu sunt mai rea ca boala….deci n-o sa mor asa repede!


Un mare om spunea odata ca asa cum „rezolvi” o minge in teren, asa vei rezolva si problemele in viata. La atacul asta, ce-a facut blocajul? A sarit tarziu??? Ma bazez pe linia a doua! Preluarea a iesit, am construit si atacul, sa vedem finalizarea! 


Trupul neinsufletit a fost depus la capela bisericii Banu (langa Colegiul Hasdeu). Inmormantarea va avea loc sambata, la ora 13.30 la Cimitirul Sf. Gheorghe din Bariera Brăilei.
Mai jos sunt postate două clipuri ce Denisa, alături de soț și de fetiță. 

A trecut un an de la Cununia Religioasa, au trecut aproape 6 de la Cununia Civila si aproape 7 de cand suntem impreuna. Sa stii ca te iubesc mult, mult mai mult……

Posted by Manole Denisa on 16 Ianuarie 2017

Cele mai importante fete din viata ta!

Posted by Manole Denisa on 6 Ianuarie 2017

loading...

Un comentariu la „Tânără ingineră din Buzău, răpusă de cancer la doar 31 de ani. Avea o fetiță de trei ani

  • Daca faceati o documentare temeinica fie doar numai pe fb ati fi constatat ca fetita are trei ani si ceva iar Denisa s.a imbolnavit dupa nasterea ei…se poate vedea si din poze.La botezul celei mici inca avea frumosul ei par.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.