Tatăl Antoniei vrea să o înmormânteze „acasă la Buzău”

Drama Antoniei, fetița de 4 ani din Arad, ucisă de tatăl vitreg și apoi incendiată pe câmp, a cutremurat întreaga țară.

Informația nouă, documentată de buzoienii.ro, e că Sabrina Rădulescu și Daniel Cristiano Oancea, cei doi părinți naturali ai Antoniei, sunt buzoieni get-beget,.

Ea e mama, din pozele de mai sus, Sabrina Rădulescu, născută și crescută la Buzău.

În pozele de mai jos e tatăl natural al Antoniei, Daniel Cristiano Oancea, născut și crescut la Buzău.

Tatăl fetiței, care lucra în Olanda, a anunțat că va veni în țară, va opri la Arad și va încerca să ia trupul fetiței de la morgă pentru a-l îngropa „acasă la Buzău”.

Mai mult, Daniel a spus că va încerca să-l ia de la Sabrina pe Oscar, frățiorul de 3 ani al Antoniei: „Oscar e tot ce mi-a rămas. Nu cred că Sabrina îl mai poate crește cum trebuie”.

Daniel și Sabrina au format un cuplu din 2013 până în 2020, timp în care au fost născuți cei doi copii. În 2020, cei doi buzoieni s-au despărțit, iar Sabrina s-a cuplat cu Florin Beniamin Crișan de 23 de ani din Arad.

Cei doi copilași au rămas în custodia Sabrinei – care s-a mutat la Arad în apartamentul concubinului, inclusiv cu copiii.

Săptămâna trecută, Sabrina a mers la maternitate pentru a naște un băiețel (tatăl acestuia e Florin Beniamin Crișan), timp în care arădeanul de 23 de ani a rămas acasă cu Antonia și Oscar.

Atunci, Antonia a fost pălmuită puternic de tatăl vitreg, lovită cu capul de peretele holului și apoi în cădere de gresie.

Fetiței i-a fost spart capul și a început să sângereze. În loc să o ajute – Antonia a rămas inconștientă pe gresie – tatăl vitreg a plecat să fumeze în altă cameră. S-a întors după un sfert de oră, când a constatat că fetița murise. Apoi, povestea se știe, a înghesuit trupul într-un troler, a chemat un taxi, a deșertat conținutul pe un câmp de lângă Arad și i-a dat foc.

Criminalul dormea buștean când poliția a venit să-l aresteze. În prima fază a și mințit, susținând că fetița ar fi alunecat în baie. Confruntat cu probele irefutabile ale criminaliștilor a fost nevoit să recunoască.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Tatăl Antoniei vrea să o înmormânteze „acasă la Buzău”

  • Ferice de sufletul tatălui care se gândește la sufletul copilului său. Pentru mine acest tată merită să dea un exemplu țări acestea în care copii sunt omorâti de părinți vitregi. Maica Domnului să îi ajute să gastige și pe Oscar copilul lui să nu moară și el.

  • Era mai ferice de el și de copii dacă nu ii lasa cu drogata de maica-sa. Se droghează și ea dar nu I fraiera sa recunoască, las ca face prostu pușcărie în locul ei. Mama perfecta și iubitul țap ispășitor dar nu e mai buna cu nimic decât el. L-a părăsit pt Ionuț, pe Ionuț pt Florin și cine știe ce a mai făcut…de buna i s-au ars copiii cu mâncarea…

  • Ce îl mai duceți la pârnaie domni judecători????scaun electric direct!!!.cu toti astia asa trebuie procedat,ca face umbra pământului degeaba nu are rost să-l mai judecați sa va bateți capul de pomană!!!

  • Or sa-i dea drumul in maxim 7-8 ani, o sa vedeti. Puscarii arhipline=bani consumati de la buget=pericol/amenintare pt. pensiile speciale nesimtite.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.