„Tatăl nu avea de unde, muncitor la Coco Rico”

Felicitări, oamenilor din Cochirleanca!

Impresionați de tragedia lui Denis, dar și de condiția financiară modestă a tatălui, localnicii din Cochirleanca au organizat o chetă pentru a strânge banii necesari înmormântării (azi, la ora 13.00).

Tatăl, Costel Porumb, muncitor la Coco Rico, îl întreținerea singur pe Denis. Părinții sunt despărții, iar mama a plecat în străinătate cu fratele lui Denis (la despărțire, cei doi părinți au luat un copil în grijă).

Elena Putinică, asistenta medicală din comună, cea care a încercat să-l salveze pe Denis lângă gardul școlii, e cea care s-a ocupat de strângerea banilor.

Însoțită de copii, îmbrăcați cu tricouri cu chipul lui Denis, Elena Putinică a mers pe drumul județean care străbate Cochirleanca cu o cutie în care se strângeau banii.

Sute de localnici au ieșit din curți și au donat. Fiecare cu cât a putut. Cel mai mult, 10 milioane de lei vechi, un fermier care și-a pierdut de asemenea fiul la o vârstă fragedă.

„Soția mea s-a ocupat, împreună cu copiii. S-au strâns peste 200 de milioane de lei vechi. Oamenii au dat cu lacrimi în ochi. S-a dus vestea, am primit telefoane de la oameni din Cochirleanca plecați în străinătate. Voiau să ajute și ei. Soția a trebuit să meargă la bancă, și-a făcut cont și card special pentru acest scop. Toți banii strânși au fost predați, pe măsură ce se strângea o sumă mai mare, domnului Costel Porumb, tatăl lui Denis” – Marius Putinică, consilier local Cochirleanca

Sute de copii și de localnici au venit aseară la priveghi
Zeci de candele au aprins copiii din sat, la colțul școlii din sat, acolo unde Denis s-a prăbușit într-o baltă de sânge

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.