Țeapă au primit și elevii care au lipit afișele mincinoase cu mașina de cusut. Întrebare: ce face poliția ?

Cel puțin 15 elevi din Buzău au fost păcăliți de escrocii care încearcă să folosească la Buzău șarlatania cu mașina de cusut. Elevii păcăliți sunt de la Eminescu, Hasdeu, Liceul de Arte etc.

„Am găsit un afiș în fața Liceului Eminescu în care se scria că se plătesc elevi pentru lipirea de afișe cu 75 de lei pentru trei ore. Am sunat la numărul respectiv și m-am înscris și eu. La ora convenită m-am prezentat, eram mai mulți elevi, am primit afișele și am fost repartizați pe cartiere. La final, după ce ne-am făcut treaba ne-am adunat în față la Alpha Bank, cum ni se spusese, pentru a primi cei 75 de lei. Am așteptat degeaba pentru că n-a mai venit nimeni. În plus, nici la numărul la care am sunat prima dată, 0743.506.344 n-a mai răspuns nimeni. În concluzie, am muncit degeaba, am fost păcăliți”, ne-a spus o elevă trecută recent în clasa a XII-a de la Liceul Mihai Eminescu.  

Acum la acest număr nu mai răspunde nimeni, ci doar intră robotul, fiind vorba cel mai probabil de o cartelă Orange. Afișele despre care buzoienii.ro a scris încă de ieri AICI au împânzit tot orașul. Prin ele se încearcă a se păcăli buzoienii mai în vârstă și mai ignoranți care se întâmplă să posede o mașină de cusut. 

Nu știm până acum dacă Poliția Buzău a întreprins sau nu vreo măsură pentru prinderea acestor escroci care s-au mutat acum la Buzău, după ce au practicat cu succes această metodă și în alte orașe din țară. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.