Terasa, care sunt piesele de mobilier și accesoriile care îi dau viață

Terasa este locul în care te poţi relaxa în voie pe timpul verii, dar şi în sezonul rece atunci când amenajezi spaţiul astfel încât să fie călduros şi confortabil.

Sunt mai multe piese de mobilier care te vor ajuta să obţii spaţiul dorit şi care vor da viaţă terasei tale.

Comodele alese corect te vor ajuta să creezi o terasă multifuncţională

Cu ajutorul comodelor vei crea pe terasă suficient spaţiu de depozitare astfel încât să obţii cele mai bune rezultate. Ai la dispoziţie o gamă variată de comode, de dimensiuni diferite şi cu modele şi culori diferite, astfel încât să poţi alege cu uşurinţă piesa de mobilier care se potriveşte interiorului tău.

Produsul poate fi găsit pe bonami.ro

Ghivece pentru o terasă plină de viaţă

Ghivecele sunt cele care vor aduce natura pe terasa ta. Cu ajutorul celor mai interesante ghivece, vei scoate în evidenţă frumuseţea plantelor pe care le ai pe terasă şi vei obţine cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte stilul pe care îl abordezi în amenajări.

Produsul poate fi găsit pe bonami.ro

Totodată, recomandarea noastră este aceea de a alege plante cât mai verzi şi abundente, care să umple un colţ al terasei şi care să aducă natura mai aproape de tine. Alege plantele care pot rezista şi la temperaturi mai scăzute, aşa cum sunt cele din timpul iernii, când terasa va fi încălzită doar ocazional.

Măsuţe de cafea pentru relaxarea pe terasă

Măsuţele de cafea sunt foarte importante şi te ajută să te relaxezi pe terasă. Cu ajutorul celor mai bune măsuţe de cafea, vei reuşi să îţi primeşti invitaţii în cea mai confortabilă atmosferă.

Produsul poate fi găsit pe bonami.ro

Poţi alege variante din lemn cât mai naturale, dar şi măsuţe de cafea stilizate, cu metal, lemn şi sticlă care să aducă un vibe nou şi un plus de stil terasei tale. Dacă terasa nu este închisă, alege piese de mobilier care să reziste la intemperii şi temperaturi foarte scăzute.

Scaune şi şezlonguri pentru un plus de confort

Scaunele, şezlongurile şi canapelele sunt perfecte pentru terase şi te vor ajuta să te relaxezi în voie în spaţiul amenajat. De asemenea, dacă ai suficient loc poţi alege şi balansoare sau alte piese de mobilier cum ar fi canapelele astfel încât să ai cât mai mult spaţiu inclusiv pentru invitaţii pe care îi ai ocazional.

Alegând piese de mobilier perfecte, mai ai nevoie doar de câteva accesorii care să te ajută să îţi creezi terasa mult visată, astfel încât să respecte stilul întregii case şi să spună ceva despre personalitatea ta.

Sursa de imagine:
LikClick / Shutterstock.com

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.